MagMe Pick: Twinset party torbica

Prošlog vikenda bili smo na predstavljanju nove Twinset kolekcije za proljeće/ljeto 2023. i zaista možemo reći da smo se oduševili komadima koje smo vidjeli. Tema koja se proteže cijelom kolekcijom je Mediteran, točnije talijanska obala, pa su tako svi komadi prepuni boja svojstvenih tom podneblju, čipke i svih ostalih elemenata koji nas asociraju na ljeto.

Iako ćete u kolekciji pronaći divne modele haljina, nama je za oko zapela party torbica koja je idealna za večernje izlaske –  vjerujemo da uskoro imate neku prigodu u kojoj je možete nositi i da će vas ovaj bling bling modni dodatak jednako oduševiti kao i nas.

Model je iznimno upečatljiv zbog oblika kugle koja je kompletno optočena sitnim kristalim kamenčićima koji se presijavaju na svakom koraku, a zato će biti idealan odabir za male crne haljine, minimalističke outfite za večernje izlaske ili, pak, svečane haljine. Kombinacija zlatnih karika na remenu torbice i sjaja kristalića nikad neće izaći iz mode, a za ovaj efektan model će vas svi pitati. Iako je riječ o manjem modelu – veličina torbice je oko 15 centimetara, ovaj komad je dovoljno statement da podigne i najjednostavnije kombinacije.

 

Torbica je dostupna na webshopu Karla stores, ali i u Twinset dućanima diljem Hrvatske. Cijena ovog modela iznosi 189 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Twinset

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0