Predstavljena Twinset kolekcija koja asocira na topli jug Italije

U zagrebačkoj trgovini Twinset predstavljena je nova kolekcija odjeće za sezonu proljeće/ljeto koja je sve prisutne ostavila bez daha. Riječ je o izuzetno ženstvenoj kolekciji u predivnim bojama ljeta, koja asocira na luksuzna odredišta, poput Caprija, obale Amalfi, Sicilije, drveće naranči i limuna, azurno more i pješčane plaže…

Upravo u tim tonovima – bijeloj, žutoj, narančastoj, bež, tirkiznoj – poznavateljice mode i istančanog stila, Dora Predojević, Marijana Batinić, Rita Rumora, Isabella Rakonić, Jelena Marinović, Elena Dizdar i druge odabrale su modele u kojoj će se svaka žena osjećati ugodno, ali ponajprije ženstveno, profinjeno, drugačije. Satenske haljine dubokog izreza nježno obavijaju tijelo, moćna pletiva izvrsno se kombiniraju uz kratke hlače ili mini haljine, odijela dolaze u mekanim materijalima, poput lana ili satena i prate oblik tijela, bez obzira je li riječ o kratkim ili dugim hlačama. Pletene haljine, cvjetni detalji, popularni broderie anglaise, ali i poznata Twinset romantična čipka, nadopunjuju ovu vibrantnu, eklektičnu – gotovo sočnu, kolekciju koja priziva tople, ljetne dane.

Elena Dizdar i Rita Rumora Jurki

Uz neodoljive odjevne komade, Twinset nudi i bogati izbor modnih dodataka – sandala, natikača, torbi, marama, šešira koji savršeno zaokružuju kolekciju. Svoj total look možete kreirati i uz odabir predivnih komada nakita, bilo da je riječ o šarenim perlama koje se mogu nositi i na plažu ili bogatim komadima od štrasa koji pristaju večernjim izlascima i preplanuloj puti.

Dora Predojević, Jelena Maronović i Isabella Rakonić

Twinset kolekcija proljeće/ljeto nikada nije bila ženstvenija. Želite li je istražiti, to možete učiniti u trgovinama u Splitu (Joker centar) i Zagrebu (Gundulićeva 11), ili u web trgovini Karla Storea. Uz nju ćete poželjeti da ljeto započne sada i odmah!

Marijana Batinić
Dora Predojević i Jelena Marinović
Luna Valas
Rita Rumora Jurki


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0