MagMe Pick: Rixo baršunasta haljina

Bliži se party sezona i niz svečanih događanja, a jedan od materijala koji dominira u tom periodu godine je definitivno baršun. Kad tu raskošnu tkaninu pomiješate s it bojom sezone bordo, dobivate iznimno otmjenu kombinaciju u kojoj će svatko izgledati maksimalno elegantno. Upravo nas taj spoj boje i materijala osvojio kod Rixo haljine koju smo uočili na MyTheresa stranici.

Rixo Lace-trimmed velvet maxi dress istovremeno je elegantna, raskošna i cool – pogotovo ako se iskombinira na čizme s potpeticom. Ovaj maksi model koji seže do gležnjeva izgledat će fantastično i uz tanke crne najlonke i špic salonke, a dozu romantike ovoj haljini daju detalji od čipke.
Bordo baršunasta haljina ističe se dubokim V-izrezom koji je ukrašen čipkastim detaljima, kratkim rukavićima koje na koje je također aplicirana čipka te gumbima presvučenima tkaninom koji se nalaze duž čitave haljine. Model je pomalo vintage izgleda zbog tih detalja, no uz pravilan odabir cipela i modnih dodataka, može izgledati i moderno.
Haljina britanskog brenda dostupna je za kupnju samo putem MyTheresa stranice, po cijeni od 410 eura, u veličinama od XXS do XL+, a najljepša je haljina za svečanija događanja koju smo vidjeli ove sezone!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0