@emelieolson nosi H&M čizme

15 high street čizama s potpeticom koje se isplati kupiti ove sezone

Dobar par čizama nije jednostavno pronaći – moraju zadovoljiti brojne kriterije, biti izrađene od kvalitetnog materijala, pristajati uz različite outfite te biti dugovječne. Uobičajeno su se takvi modeli mogli pronaći jedino u kolekcijama modnih kuća ili specijaliziranih brendova obuće, no u posljednje vrijeme fantastični se modeli čizama s potpeticom kriju i u high street ponudi.

Ono na što je bitno pripaziti prilikom kupnje high street čizama je da su one izrađene od kože, jer će taj izdržljiv materijal osigurati dugovječnost, a druga stvar na koju biste trebali obratiti pozornost je silueta. Čizme do koljena sa stabilnom blok potpeticom vječni su model, a ove sezone u ponudi high street brendova mogu se pronaći i varijacije na temu – s nešto nižom i tanjom potpeticom te širom sarom. Zaobljena, square toe ili špic silueta pitanje je ukusa jer su sve tri varijante jednako popularne i nosive u svim prigodama.

Mango

Crna boja osigurat će nosivost čizama, no nemojte zazirati niti od krem, a ni bordo nijansi koje se idealno mogu uklopiti i s crnim bojom, ali i neutralnom paletom boja koju čine bež, siva, smeđa i bijela boja, a koja je iznimno nosiva tijekom jesenskih i zimskim mjeseci.

U nastavku otkrijte naše high street favorite izrađene od kože koje se zaista isplati kupiti ove sezone – bit ćete im vjerni još godinama!

H&M
H&M
H&M
H&M
COS
COS
Arket
Arket
Massimo Dutti
Zara
Zara
Zara
Zara
H&M

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, H&M, COS, Arket, Mango, Zara, Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0