MagMe Pick: Nove Apple AirPods slušalice naći će se na svačijoj listi želja

Nakon što su na posebnom godišnjem Apple eventu predstavljeni novi iPad i Apple Watch Series 6, u listopadu je predstavljen i novi model iPhonea te HomePod Mini stigao je red i na novu verziju popularnih slušalica AirPods – i to u sasvim novom izdanju.

Nove Apple AirPods Max slušalice funkcijama su gotovo iste, ali izgledom potpuno drugačije od prethodnih modela AirPodsa i AirPods Pro jer se ove bežične slušalice ne skrivaju u ušima. Slušalice izrađene od nehrđajućeg čelika se stavljaju preko ušiju, poput onih koje smo nosili u 90-ima i početkom milenija, ali se po performansama ne mogu mjeriti s tim modelima.

Osim što su u potpunosti ergonomski prilagođene za maksimalno ugodno slušanje glazbe – dio koji ide preko ušiju napravljen je od memorijske pjene preko koje se nalazi mrežasta tkanina – bežične AirPods Max opremljene su tehnologijom Adaptive EQ, značajkom Active Noise Cancellation, transparentnim načinom rada te surround zvukom. Ono što je novitet je baterija koja traje čak 20 sati aktivnog slušanja glazbe, razgovora ili gledanja filmova, a slušalice su dostupne u pet nijansi: “Space Gray”, “Silver”, “Sky Blue”, “Green” i “Pink”. Inovativan i minimalistički dizajn ono je što ovaj Apple proizvod, kao i ostale, ističe od konkurencije.

No, tehničke specifikacije također nisu za zanemariti, kao ni posebna tipka za poništavanje buke te okretan gumb “The Digital Crown” na slušalicama, poput onog koji krasi Apple Watch kojim se može upravljati funkcijama slušalica, odnosno podešavati zvuk, zaustaviti glazbu, javljati se na pozive i aktivirati Siri.

Čim se skinu s glave, slušalice se gase, a za AirPods Max može se kupiti i pametan zaštitni etui u koji ih automatski stavlja u stand by mode. Cijena iznosi 549 dolara, a bežične slušalice u prodaji će se naći 15. prosinca. Iako su dizajn, a pogotovo cijena, naišli na kritike, treba naglasiti da su AirPods drugi najpopularniji proizvod američke kompanije Apple, nakon iPhonea te da kompanija drži čak 71 posto čitave zarade na tržištu bežičnih slušalica. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici Applea.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0