MagMe Pick: Naušnice s kristalićima koje želimo!

Moramo priznati da se već dugo nismo ovako veselili sezoni tuluma, kao ove godine. Planovi se već opako kuju, pripremaju se modne kombinacije – pronašli smo sjajne high street svečane haljine – i traže se blještavi modni dodaci. Nijedan outfit nije potpun bez nakita, a iako pripadamo u skupinu onih koji svoje delikatne komade poput lančića, prstenja i narukvica nosi uvijek i svugdje, kada je riječ o večernjim izlascima ili svečanim prigodama, volimo začiniti stvari.

Swarovski

Nema boljeg statement komada od naušnica s kristalićima, bilo da kosu nosite raspuštenu ili imate podignutu frizuru – takav će nakit uvijek privući pažnju i biti točka na i svakog outfita, pa čak i da je taj u potpunosti casual. Dizajneri modnih kuća, brendova nakita i high street marki kao da su osluškivali naše želje i u ponudu uvrstili pregršt različitih varijanti naušnica s kristalićima koje će svatko moći uklopiti u svoj stil.

Swarovski

Osim naušnica zlatnog i srebrnog sjaja, kristalići koji ove sezone krase nakit blistaju u svim duginim bojama, a posebno su atraktivne karike u različitim bojama koje je predstavio brend Swarovski. Njihova je ponuda ove sezone prepuna modernog nakita, a kristalići su dostupni u sitnoj ili predimenzioniranoj verziji.

Amina Muaddi (Net-a-Porter)

Ako ste u potrazi za naušnicama klasičnog oblika, ali koje se ističu bojom, najbolji izbor otkrit ćete u kolekcijama dizajnerica Roxanne Assoulin i Bee Bongiasce, dok će ljubiteljice modernog nakita oduševiti naušnice popularnih dizajnerskih brendova Amina Muaddi i Bottega Veneta – Muaddi je signature ukras sa svojih cipela prenijela na naušnice, dok je talijanska kuća svoju “Bottega zelenu” boju upotrijebila i na naušnicama.

Mango

Atraktivna ponuda krije se ove sezone i u kolekcijama high street brendova H&M, Zara, Mango i Uterque. Švedski gigant H&M u ponudi ima oversized ringove ukrašene sitnim kristalićima, dok će obožavateljice chandelier naušnica biti u raju kada otkriju sve modele koje je ove godine lansirao španjolski brend Mango.

Zara

U party kolekciji marke Zara nalazi se pregršt naušnica svih veličina i boja – od onih pomalo vintage izgleda za suptilniji sjaj do modela koji blješte poput disko kugle. Kako god provodili ove blagdane i što god imali na sebi, dodajte malo blještavila i glamura uz pomoć naušnica s kristalićima. U nastavku otkrijte najbolje high-end i high street modele iz aktualnih kolekcija.

Timeless Pearly (Net-a-Porter)
Bea Bongiasca (Net-a-Porter)
Roxanne Assoulin (Net-a-Porter)
Roxanne Assoulin (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Retrofete (Net-a-Porter)
Gucci (Net-a-Porter)
Pearl Octopussy (Net-a-Porter)
Swarovski
Swarovski
Swarovski
Yvonne Leon (Net-a-Porter)
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
Uterque
Swarovski
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M, Zara, Mango, Uterque, Net-a-Porter, Swarovski, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0