Zara

35 najljepših svečanih haljina iz kolekcija high street brendova

Bez obzira na to kakav kraj godine nas očekuje, jedno je sigurno – od slavlja ne odustajemo i 2021. ćemo ispratiti sa stilom. A za to nam je potrebna idealna svečana haljina u kojoj ćemo izgledati stylish gdje god krenuli, na blagdanski domjenak, svečanu večer, noćni izlazak ili kućni tulum. Čini se kako dizajnerski timovi popularnih high street brendova razmišljaju isto jer su police dućana i online shopovi prepuni sjajnih svečanih opcija – čini se kako je ponuda party haljina ove godine bogatija no ikad!

& Other Stories

Pretjerivanje u jelu i piću svojstveno je za prosinac, a u skladu s tim je i odjeća – blještavilo je must, pa su haljine iz kolekcija high street brendova optočene šljokicama i sitnim kristalićima, a među materijalima se ističu i svila i saten. Minimalistice tako mogu odabrati slip haljine koje se ističu samo jedva primjetnim naramenicama od sjajnih kristalića ili metalnih karika ili se, pak, odlučiti za malu crnu haljinu sa strateški raspoređenim izrezima kakve se mogu pronaći u kolekcijama marki Zara i & Other Stories.

Klasičarkama će pažnju privući haljine do gležnja izrađene od otmjetnog baršuna, kakve se kriju u ponudi švedskog H&M-a i španjolskog brenda Massimo Dutti, a jednako elegantan izbor bit će i haljine-sakoi. No, predblagdansko doba je ipak vrijeme u kojem je sve dopušteno, barem kad je moda u pitanju, jer kad ćete inače nositi sve te šljokičaste haljine koje trenutno vise na vješalicama u high street dućanima?

Mango

Ako su šljokice ipak too much za vas, možete odabrati i neku od statement haljina u metalik nijansama, ali i haljine u ljubičastoj, ružičastoj, bordo i crvenoj boji, kako biste svečanim trenucima dodali dozu živahnosti – crne haljine možete nositi i u bilo kojoj drugoj prigodi. Detalji poput mašni, volana, čvorova i nabora traženi su ove sezone, a tome u prilog ide činjenica da je H&M upravo za ove blagdane lansirao kolekciju statement haljina u kojoj nećete proći nezamijećeno. U nastavku otkrijte najljepše svečane haljine iz ponude high street brendova.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
& Other Stories
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, H&M, & Other Stories, Massimo Dutti, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0