Pripremite se za zabavu: Stiže H&M kolekcija pod nazivom Innovation Circular Design Story

Pionirska nova kolekcija brenda H&MInnovation Circular Design Story, slavi dvije teme; održivost i radost. Radi se o prihvaćanju budućnosti, sa stavom. Izrađena korištenjem mnoštva najsuvremenijih recikliranih materijala koji se mogu reciklirati, te s maksimalnom pažnjom na prilagodljivost i korištenje, kolekcija ističe H&M-ovu predanost kružnijem obliku proizvodnje. Kako bi proslavio ovu novu kolekciju, H&M se udružio s Normanijem, Gigi Hadid i Kaijom Gerber, kako bi prigrlili uzbuđenje i iščekivanje uređivanja i dotjerivanja za zabavu.

Innovation Circular Design Story najnoviji je dodatak H&M-ovim pričama o inovacijama, revolucionarnoj novoj inicijativi za održivost koja se fokusira na napredan dizajn i inovativne materijale. Kolekcija je za one koji vole eksperimentirati i izražavati se, a ovaj likujući etos odražava se i u samoj kampanji; koju je snimio fotograf Rafael Pavarotti te je dobila naziv “Neposredno prije početka zabave”.

Tema bilježi osjećaj pripremanja, optimizma i individualnosti onih koji vole modu, glamur, biranje kombinacija, poziranje pred ogledalom, ples i slobodu. Kolekciju je kreirao H&M dizajnerski tim zajedno sa stilistom Ib Kamarom, koji je dao svoj doprinos kao kreativni savjetnik i stilizirao kampanju. I Kamara i Pavarotti dobili su kreativnu agenciju kako bi oživjeli svoju dinamičnu, šarenu viziju. Kolekcija će biti dostupna online od 9. prosinca 2021.

“Bio sam ponosan što sam surađivao s H&M-om na kolekciji koja je toliko posvećena cirkularnosti i pozitivnim promjenama, a istodobno prihvaća stil, odvažne boje i izvrsne krojeve. To je stvarno višestruka, bogata kolekcija, i plijeni poseban osjećaj za mene; uzbuđenje i iščekivanje pripremanja, biranja kombinacija i pretvaranja sebe u zvijezdu”, izjavio je Ib Kamara, stilist i kreativni savjetnik.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0