MagMe Pick: Mejuri Heart Enamel prsten

Kad je nakit u pitanju, često znamo biti izbirljivi i pažljivi u odabiru – uglavnom radi kvalitete nakita, no i zbog samog izgleda komada. Zato smo tu da vam skratimo muke jer smo pronašli idealan prsten koji može obogatiti outfit specifičnim izgledom. Riječ je o Heart Enamel prstenu brenda Mejuri o kojemu bruji čitav TikTok.

Prsten koji je oduševio društvene mreže definitivno je statement komad za koji će vas svi pitati. S obzirom na dizajn prstena koji je jednostavan, ali se opet ističe, ne čudi nas činjenica da su se mnogi, pa tako i mi, zaljubili u ovaj prsten na prvu. Ono što nam se najviše svidjelo kod ovog komada nakita je to što će izgledati dobro i kad se nosi sam, ali efekt će biti još bolji u kombinaciji s ostalim prstenjem – zbog toga što je ipak delikatan, može se uklopiti u svačiji stacking prstenja.

Prsten je poseban i zbog činjenice što je pozlaćen s 18-karatnim zlatom što osigurava dugovječnost. Uz pozlatu, kristalići koji se nalaze unutar motiva srca od emajla izrađeni su od pravog mineralnog kamenja koje je poznato po svojoj dugotrajnosti, ali jednako tako i rijetkosti. Prsten je dostupan za kupnju u tri različite boje – crnoj s bijelim kristalićima, bijeloj s plavim kristalićima te, za one koji se osjećaju pomalo otkačeno, Mejuri je u kolekciju dodao i ružičasto srce ukrašeno zelenim kristalićima. Cijena iznosi 98 američkih dolara.

Kanadski brend koji je osnovan 2015. godine, trenutačno ima više od milijun pratitelja na Instagramu, što svjedoči njihovoj globalnoj popularnosti. Uz to što na službenoj stranici nude zaista ogroman izbor nakita – od prstenja preko upečatljivih naušnica pa sve do jednostavnih, ali elegantnih lančića – brend se ističe i čvrstim stavom vezanim uz održivost. Naime, u Mejuri radionici se nakit izrađuje s 80 posto recikliranim zlatom te s 20 posto novim zlatom.

Prsten Mejuri Heart Enamel samo je jedan od modela u koji su se mnogi zaljubili, a sudeći po brojnim bestsellerima koje ovaj brend ima, ne sumnjamo da će u budućnosti lansirati još statement komada koji će oduševiti sve ljubitelje nakita.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mejuri

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0