MagMe Pick: Mateo dijamantne ogrlice sa slovima

Moramo priznati da smo velike obožavateljice nakita, pogotovo onog personaliziranog. Inicijali, naši ili oni naših bližnjih, detalj su na nakitu koji obožavamo, a Mateo je suvremeni brend nakita koji kreira upravo takve, personalizirane kreacije. Brend nakita osnovao je 2009. godine dizajner Matthew Harris, a njegov nakit postao je prepoznat po elegantnom i minimalističkom dizajnu koji spaja modernu i tradicionalnu estetiku.

Filozofija samo brenda sredotočena je na koncept jednostavnosti i minimalizma, s fokusom na čiste linije i suvremenu estetiku. Svaki komad nakita izrađen je s preciznošću i pažnjom na detalje, a pri izradi se koriste samo najfiniji materijale kao što su 14-karatno i 18-karatno zlato te dijamanti i biseri.

Komade ovog američkog brenda možete pronaći u high-end concept dućanima, ali i na shopping platformama poput Net-a-Portera. Ogrlice brenda Mateo sa slovima, ukrašene od dijamanata, jedan su od njegovih najprepoznatljivijh komada, a vrlo često su i sold out. Na Net-a-Porteru su ponovno dostupne, a cijena jedne oglice iznosi 2070 eura. U nastavku otkrijte fotografije ovih atraktivnih modela.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0