Pernille Teisbaek

Prsten s inicijalom – komad nakita koji nećete skidati sa sebe

Nakit koji svakodnevno nosimo ima i sentimentalnu vrijednost, a koliko god novih komada dodavali svojoj kolekciji, upravo su nam ti komadi, koji nas podsjećaju na omiljene trenutke ili osobe, najdraži. Ne čudi stoga da je personalizirani nakit iznimno popularan, a djelić svojih najdražih – odnosno njihove inicijale, tako možete u svakom trenutku dana imati sa sobom. Upravo je prsten s inicijalom jedan od najtraženijih komada nakita trenutačno, a i jedan koji nikad nećete poželjeti skidati sa sebe.

Pravi dokaz tome je i Hailey Bieber, koja je nedavno pokazala chunky prsten ukrašen dijamantima, a koji krase slova JB, odnosno inicijali njezina supruga Justina Biebera. Skandinavska influencerica Pernille Teisbaek je, pak, pokazala tri ista prstena sa slovom B koja simboliziraju imena njezinih sinova, a koje je posebno za nju kreirala dizajnerica nakita Sophie Bille Brahe.

Hailey Bieber

Osim što se ovakvim prstenjem može iskazivati ljubav prema partneru i obitelji, matching komade nakita možete izmijeniti i sa svojom najboljom prijateljicom, a personalizirano prstenje činit će i idealan poklon za sve prigode. Od delikatnih modela koji se mogu slagati jedan na drugog pa možete kreirati svojih idealan stacking pa sve do pečatnjaka na kojima su slova ugravirana ili izrađena od dijamanata, ponuda prstenja s inicijalima je zaista bogata, što samo dodatno podupire činjenicu da su iznimno traženi.

Stone and Strand (Net-a-Porter)

Ako želite minimalistički prsten, ističu se Stone and Strand, Mejuri te Sarah Chloe tanki modeli sa slovima, a ako, pak, tražite neki statement komad ne možete pogriješiti s chunky komadima brenda Tai. U nastavku pogledajte neke od naših prijedloga prstenja koje smo izdvojili iz aktualne ponude brendova nakita.

Tai
Shay (Farfetch)
The Alkemistry (Farfetch)
Mateo (Farfetch)
Shay (Farfetch)
Mejuri
Mejuri
PD Paola
PD Paola
Zoe Lev (Neiman Marcus)
Sarah Chloe (Neiman Marcus)
Sarah Chloe (Neiman Marcus)
Sarah Chloe (Neiman Marcus)
Zoe Lev (Neiman Marcus)
Sarah Chloe (Neiman Marcus)
Zoe Lev (Neiman Marcus)
Tai (Neiman Marcus)
Catbird NYC
Oak and Luna
Chakarr
2028 (Macy’s)

Fotografije: Instagram, Farfetch, Macy’s, Neiman Marcus, Mejuri, Stone and Strand, Tai

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0