MagMe Pick: Estée Lauder Revitalizing Supreme+ krema

Proizvodi američkog kozmetičkog giganta Estée Lauder nalaze se visoko na našoj ljestvici beauty favorita (obožavamo kultni serum Advanced Night Repair) zato nas je jako razveselila vijest o novoj, poboljšanoj formuli multifunkcionalne njege za sve generacije pretočene u Estée Lauder Revitalizing Supreme+ liniju.

Nova formula Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Crème hidratizira, smanjuje izgled linija i bora, zateže konture lica i pruža učinkovit lifting. Da, istina je, možete dobiti sve u jednom proizvodu – čvrstoću kože, blistavost i zategnuti izgled. A sve to u bogatoj kremastoj teksturi.

Koža će imati mladenački sjaj zbog 99-postotno prirodnog Hibiscus Morning Bloom ekstrakta te ekskluzivan moringa ekstrakt. Moringa je superfood namirnica namirnica bogata antioksidansima štiti od štetnih vanjskih utjecaja, a poboljšana formula sadrži i tehnologiju koja potiče proizvodnju kolagena.

Koža izgleda kao da je prošla mini lifting, čvršća je, a sitne linije i bore na licu i vratu su smanjene. Isto tako, ova se njega može koristiti i na koži koja još uvijek nema linije i borice jer će biti blistava, hidratizirana i dubinski nahranjena.

Krema je dostupna u u dvije različite teksture, Youth Power Crème za suhu kožu te Youth Power Soft Crème za normalnu/kombiniranu kožu, a cijena obje varijante iznosi 1054 kuna za 50 mililitara. Dostupna je i krema za njegu područja oko očiju Youth Power Eye Balm, i to po cijeni od 704 kuna za 15 mililitara.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ liniju možete otkriti u svim Douglas, Mueller i Fabu Spot parfumerijama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0