U svijetu se svakog sata proda 600 bočica ovog seruma, a sada ima novu formulu i još je bolji

Kultni serum američkog diva Estée LauderAdvanced Night Repair, već je godinama omiljeni dio beauty rutine svjetskih ljubitelja kozmetičkih proizvoda. Zahvaljujući svojim djelotvornim anti-age sastojcima serum, koji je na police došao davne 1982. godine, do sada je predstavljen u četiri verzije, a najnovija je i najbolja do sada. U jednom je trenutku bio toliko popularan da se u svijetu svakih šest sekundi prodavala po jedna bočica tog eliksira mladosti.

Epigenetičko istraživanje Estée Laudera, potrebno za kreiranje nove formule, bilo je nadahnuto znanstvenim otkrićem da je samo oko 25 posto procesa starenja genetski, a da na gotovo 75 posto starenja utječe okoliš, izloženost UV zračenju i zagađenje zraka, kao i način života, stres, prehrana i način spavanja. To znači da je ono kako naša koža izgleda i način na kojeg stari u velikoj mjeri pod našom kontrolom i u našim rukama.

Upravo zato, ovaj serum objedinjuje snažnu mješavinu peptida, sastojaka biljnog podrijetla, antioksidansa i hijaluronske kiseline koji djeluju na učvršćivanje kože jačanjem proizvodnje kolagena, istovremeno smanjujući vidljivost proširenih pora i pružajući hidrataciju za sjajni, zdravi izgled tena.

Serum je bez ulja i bez mirisa te se brzo upija, a njegova formula da je patentiran do 2033. godine, tako da se ovakva kombinacija sastojaka ne može pronaći u niti jednom drugom proizvodu. U novoj formuli po prvi put se nalazi i sinkronizirani kompleks za oporavak kože.

Kako su znanstvenici u tijelu otkrili preko 80 mikro-signalnih molekula u stanicama kože koje imaju sposobnost komuniciranja odgovora na vani, tijekom posljednjih sedam godina stručnjaci iz laboratorija Estée Lauder proučavali su ih kako bi bolje razumjeli njihov odnos sa starenjem i pronašli specifičnu mikro-signalnu molekulu koja je ključna za popravak kože, te koja koži pomaže da se obnavlja i pojačava proizvodnju kolagena.

Tehnologija Chronolux, koja je dio seruma od 2009. godine, nakon tog je otkrića promijenjena te sadrži aktivator mikro-signalne molekule. Upravo to pomaže prirodnom procesu obnove kože lica, tako da se koža noću popravlja i obnavlja, pomaže joj u zaštiti od oštećenja, podržava prirodni proces obavljanja stanica te pomaže povećati prirodnu proizvodnju kolagena i brzinu obnavljanja novih stanica kože.

Nakon jedne upotrebe koža je vidljivo svjetlija, a obrambena barijera kože ojačana, sa 72-satnom hidratacijom i 8-satnom antioksidativnom zaštitom. Dugotrajnom i redovitom uporabom seruma pore će izgledati znatno smanjene, tekstura kože čvršće i zaglađenije, a minimizirat će se i bore na licu. Ne sadrži parabene, sulfate, sulfite, ftalate i mineralna ulja. Isti serum kojem smo godinama vjerne sada omogućava još bolje rezultate te dolazi u novoj staklenoj bočici koja se može reciklirati.

Serum možete nabaviti u Müller parfumerijama te na online shopu po cijeni od 887 za parkiranje od 30 ml te 1153 kuna za 50 ml.

Fotografije: Estée Lauder, @giuliasorabo

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0