MagMe Pick: Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating maglica za lice

Kultna Eight Hour® krema dugo je hvaljena zbog svojih intenzivnih hidratantnih i višenamjenskih svojstava te je jedan od najpoznatijih kozmetičkih proizvoda na svijetu. Nastavljajući ovo nasljeđe, Elizabeth Arden predstavlja Eight Hour® Miracle Hydrating Mist, trenutno osnažujući sprej za lice koji hidratizira, umiruje i osvježava kožu.

Eight Hour® Miracle Hydrating Mist pokreće Superfruit mješavina bogata antioksidansima koja djeluje tako da se koža osvježi i izgleda zdravo. Prožeta umirujućim ekstraktima, pomaže ohladiti i umiriti kožu pri dodiru, pružajući trenutnu hidrataciju. Svakim korištenjem koža izgleda zdravo i hidratizirano.

Osvježavajući u svakom pogledu, formula je delikatno namirisana mješavinom vode limuna, ruže i bergamota za lagano i energizirajuće aromatično iskustvo. Upakirana u prijenosnu putnu veličinu, ovaj ultrafina maglica za lice savršena je za korištenje u pokretu. Višenamjenski hidratantni sprej prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i može se koristiti na više različitih načina. 

Elizabeth Arden Eight Hour® Miracle Hydrating Mist u veličini od 100 mililitara dostupan je za kupnju u Mueller poslovnicama na odjelu parfumerije, odabranim Douglas parfumerijama, Martimex parfumerijama te Fabuspot parfumerijama.

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0