MagMe Pick: DeMellier platnena torba

Još smo prije dvije godine pisali o torbi londonskog brenda DeMellier i modelu New York Midi kao jednom od omiljenih odabira kad se radi o dizajnerskim komadima, no onima pristupačnijih cijena. Cijena torbe koja iznosi nešto više od 500 eura i dizajn koji je svevremenski i profinjen, ovaj su model učinili nezaobilaznim među modnim entuzijasticama. Nakon što su prošle godine prije ljeta lansirali prugastu verziju, ovih nas je dana oduševila činjenica da je brend predstavio isti model, no ovog puta u minimalističkoj platnenoj verziji!

Platnena toeba DeMellier New York Midi

Radi se o ultrapopularnom modelu torbice srednje veličine, koja je savršena za svaki dan. Njezina silueta dovoljno je elegantna da torbicu možete nositi i tijekom večernjih prilika i samim time se radi o idealnom go-to modnom dodatku koji ćete imati uz sebe od jutra do večeri. Silueta torbe je modernog i luksuznog izgleda i definitivno se radi o modelu koji viđamo kod gotovo svih omiljenih influencerica čiji stil volimo pratiti.

Torba DeMellier New York Midi torba od glatke kože

Dok su najpoznatije siluete one izrađene od glatke kože, londonski je brend iskoristio popularnost ove torbice i osmislio istu siluetu u nekim drugim materijalima. Na webshopu smo pronašli torbicu izrađenu od rafije, no ona koja nas je apsolutno oduševila je model platnene izrade uz smeđe kožnate detalje koji joj daju na luksuznom izgledu.

Torba je dostupna za pre-order na službenoj stranici londonskog brenda po cijeni od 530 eura i definitivno se radi o komadu u koji želimo uložiti ovog ljeta!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Demellier London

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0