MagMe Pick: DeMellier New York teddy torba

Ludilo za mekanim teddy kaputima i jaknama ne prestaje, a taj materijal postao je popularan i na ostalim komadima koje nosimo. A uz pomamu za taj neodoljiv zimski materijal, postojana je i pomama za torbicama brenda DeMellier. O popularnom New York Midi modelu već smo pisali,  a vjerujemo da ste tu torbicu primijetili i na društvenim mrežama u modnim kombinacijama nekih od omiljenih globalnih influencerica.

Nedavno je predstavljena i nova verzija tog modela, izrađena od mekanog teddy materijala i odmah je postala pravi hit. Iz brenda kažu da je Demellier New York Midi model inspiriran ljubavlju prema tom gradu, njegovoj arhitekturi i stanovnicima.

Moderna, ali svevremenska silueta i suptilna luksuzna obrada čine ovaj model idealnom svakodnevnom torbom, a unutrašnjost torbice se može sigurno zatvoriti unutarnjim magnetom. Baza je konstruirana s trokutastim naborima sa svake strane i pojačana metalnim nožicama pa forma ove torbe ostaje postojana – čak u teddy verziji!

 

Popularnost ove torbe krije se i u njezinim dizmenzijama jer je srednja veličina idealna za svakodnevno nošenje – u torbu stalno sve potrebno za “preživjeti” dan, a opet nije prevelika. No, ako ste ljubiteljica XXL torbi, možete se odlučiti za veću opciju, odnosno model New York, u koji stane i laptop od 13 inča.

Cijena modela izrađenog od ovčje kože i vune, s unutrašnjim dijelom od pamuka, iznosi 595 eura, a dostupna je na narudžbu putem njihove web stranice. 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: DeMellier, Instagram (@alisontoby)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0