MagMe Pick: Camilla & Marc haljina

Na popis naših omiljenih svečanih haljina ovih blagdana dodajemo još jedan model. Radi se o izrazito elegantnom modeu koji je predstavljen kao dio nove kolekcije australskog brenda Camilla & Marc. Dugo nismo vidjeli ovako elegantan model, koji je neodoljivo profinjen i jednostavan, a obožavat će ga sve ljubiteljice minimalističkog stila.

Haljina “Memphis” predstavljena je u prljavo bijeloj bež varijanti čija dužina seže sve do poda. Uz siluetu pješčanog sata, haljina nema naramenice i krasi je korzet koji stvara skulpturalnu siluetu. Izrađena od kvalitetnog kepera, uz ovu haljine je jednostavno stvoriti eleganciju.

Ovaj smo model zamijetili na Instagram profilu stilistice Marine Didovich koja ju je prekrasno iskombinirala uz maksi zlatne naučnice i malu torbu u jednakoj nijansi kao haljina. Radi se o looku koji nas je oduševio profinjenošću i elegancijom kakva je idealan odabir za svaki svečani blagdanski look za one koji uživaju u klasičnim komadima. Ova kombinacija je dokaz da tijekom blagdana i bez šljokica možete postići savršen izgled za partyje.

Brend Camilla & Marc osnovali su brat i sestra još 2003. godine i od onda su prepoznati po jednostavnosti izrade. Sa svevremenskim krojevicima i siluetama koje odišu ženstvenošću, uživaju u spajanju muške i ženske garderobe. Brend je omiljen među ljubiteljicama minimalizma zbog svojih lako nosivih komada koji se mogu odijevati u raznim prilikama i situacijama, a koje ćete nositi godinama, a ova je haljina još jedan u nizu takvih komada.

Haljina je dostupna za kupnju na službenoj stranici brenda po cijeni od 928,20 eura. U ovaj svečani komad koji ćete odijevati i van blagdanaskih prilika vrijedi uložiti – radi se o profinjenom komadu koji ćete nositi godinama u raznim prilikama!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Camilla and Marc, Instagram (@marina_didovich)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0