MagMe Pick: Biologique Recherche Oligo-Protéines Marines serum za blistav ten

S obzirom na to da smo trenutačno u pripremama za svečani event na koji sutra idemo, prošlog tjedna bacile smo se u potragu za skincare proizvodima koji će nam osigurati lijep i odmoran izgled lica te blistav ten. Kozmetici francuskog brenda Biologique Recherche čitava redakcija MagMe portala vjerna je godinama – u našoj svakodnevnoj rutini nalazi se blagotvorni P50 losion, a prije svakog bitnog eventa obavezno stavljamo Masque Vivant na lice, a sada smo otkrili i novi favorit.

Riječ je o serumu Biologique Recherche Oligo-Protéines Marines koji pripada u završne serume brenda, a djeluje tako da energizira i oživljava prirodne funkcije kože, stimulira stanice kože, osvjetljava i ujednačava te, ono što nam je trenutačno jako bitno, smanjuje podočnjake i vrećice ispod očije. A sve to ovaj proizvod uspijeva snagom prirode, zahvaljujući ekstraktu alge Laminaria.

Biologique Recherche Oligo-Protéines Marines serum preporučuje se uvijek i svima, no zaista gotovo trenutačno djeluje trenucima kad je koža puna nesavršenosti i izložena stresu, kada izgleda devitalizirano i sivo, a sve što vi želite je da izgleda sjajno, zdravo i blistavo. Isto tako, ovaj je serum idealan za uvela trenutna stanja kože pušača koju će revitalizirati i “oživjeti” iznutra.

Prednost ovog seruma je što je zaista SOS tretman za sivu kožu izloženu stresu te će koncentrirana energija mora kožu probuditi iznutra, što znači da će podočnjaci nestati, a ten će biti blistav kao da ste se dobro naspavali ili vratili s godišnjeg odmora. Ako imate osjetljivu kožu, ovaj serum morate postepeno uvoditi u svoju rutinu njege, primjerice dva do tri puta tjedno, a već ćete i tim periodničnim nanošenjem primijetiti razliku.

Korištenjem će koža postati tonizirana i svjetlija, a serum se koristi povremeno, u ponovljenim tretmanima u trajanju od jednog do dva mjeseca. Upravo ga zato možete unijeti u rutinu prije nego važnog događaja, a dostupan je za kupnju u bočicama od 8, 30 i 125 mililitara.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0