Za rješavanje specifičnih potreba pigmentiranih i sivih trenutnih stanja kože, Biologique Recherche je razvio Masque PIGM 400. Bogata kombinacija sastojaka za posvjetljivanje i izuzetnih antioksidansa u maski dozira se preko vela koji se sastoji od Lyocella. Ovaj visokoupijajući, prirodni, ekološki prihvatljiv i u potpunosti reciklažni materijal omogućuje optimalno doziranje visokokoncentriranih aktivnih sastojaka formule. Mekša od svile, maska savršeno prianja uz obris lica.

MASKA ZA BLISTAVI, UJEDNAČEN TEN

Masque PIGM 400 nastala je kao dio inicijalizacijske faze Metodologije Biologique Recherche. Maska je vrlo bogata aktivnim sastojcima koji utječu na melanogenezu. Ten ponovno postaje ujednačen i svijetao, a koža nakon 4 dana izgleda 16% blistavija te 24% blistavija nakon 8 dana.

Masque PIGM 400 Biologique Recherche djeluje na svjetlinu kože i nepravilnosti u pigmentaciji. Ako se koristi kao tretman u programu, postojat će manje pigmentacijskih mrlja i obnovit će se ujednačeni ten. Koža izgleda svjetlija. Reguliranjem melanogeneze postiže se ujednačeniji ten s manje nepravilnosti. Postojeće pigmentacijske mrlje također su manje vidljive. Njezino djelovanje protiv slobodnih radikala pomaže u borbi protiv starenja stanica. Formula se temelji na 3 platforme: platformi protiv melanogeneze, platformi za blistavost i platformi protiv tamnih mrlja.

Maska se može nanositi jednom dnevno za oživljavanje blistavosti. Preporučuje se primjena u programu tretmana za posvjetljavanje kože i smanjivanje tamnih mrlja.
Nanesite masku na čistu, suhu kožu i zagladite je preko lica kako biste postigli optimalno prianjanje. Ostavite da djeluje 20 min, a zatim uklonite masku i masirate lice i vrat kružnim kretnjama sve dok se ne upije sav višak proizvoda.