MagMe Pick: Biologique Recherche Crème Verte Espoir A.R. umirujuća krema za lice

Nedavno smo pisali o tome što je rozaceja i kako ublažiti crvenilo lica, a potom je jedan od naših omiljenih beauty brendova, čijim proizvodima smo vjerne već godinama, lansirao novitet koji se ciljano bavi upravo tim problemom. Nova smirujuća krema za lice protiv crvenila iz laboratorija francuskog brenda Biologique RechercheCrème Verte Espoir A.R. lagane je i svilenkaste teksture koja sprječava i ublažava vidljive znakove rozaceje, poboljšavajući kvalitetu kože. Njezina korektivna formula pomaže vidljivo smanjiti proširenost i intenzitet crvenila, istovremeno ublažavajući pojavu kapilara. Pogodna je za trenutna stanja kože© sklone rozaceji.

PRILAGOĐENA TRENUTNIM STANJIMA KOŽE© SKLONIH ROZACEJI

Rozaceja, također poznata i kao kuperoza, kronična je kožna bolest. Karakterizira je trajno crvenilo, osobito na ispupčenim dijelovima lica: na obrazima, nosu i čelu. Rezultat je upala kože povezana s poremećajima prokrvljenosti, kao što je pretjerano širenje kapilara lica. Ovo je stanje mnogo češće nego što se misli i može uzrokovati znatnu psihološku nelagodnost. Iako je znanstvenicima još prilično tajanstvena, pokazalo se da je nekoliko uzroka odgovorno za pojavu rozaceje – genetika, temperaturne promjene, dob, prehrana, ali i stres.

CREME VERTE ESPOIR POJAČAVA SVOJE “A.R. DJELOVANJE” (PROTIV CRVENILA)

Crème Verte Espoir (danas poznatu kao Crème Verte Espoir A.R.) koju su izvorno stvorili osnivači Biologique Recherche, Yvan i Josette Allouche, amblematski je proizvod tvrtke protiv crvenila već više od 15 godina. Smiruje i pomaže smanjiti crvenilo, a istovremeno jača zaštitnu barijeru kože.

Na temelju najnovijih znanstvenih dostignuća, Biologique Recherche uspio je preoblikovati ovu klasičnu kremu za još temeljitije djelovanje na probleme povezane s rozacejom. Ova nova kombinacija aktivnih sastojaka, pažljivo odabranih zbog svog specifičnog djelovanja na kožno crvenilo, pomaže u prevenciji i smanjenju vidljivih znakova rozaceje djelujući na reaktivnost kože koja uzrokuje privremeno crvenilo i na pojavu kapilara što izaziva kronične oblike crvenila. Reaktivna epiderma i koža izložena stresu odmah je smirena, bolje se može obraniti, a ten ponovo postaje ujednačen.

3 PLATFORME DJELOVANJA

Krema djeluje na tri platforme – vaskularnoj/krvožilnoj, zaštitnoj i platformi obnavljanja lipida. Kako bi djelovala na vaskularnoj/krvožilnoj platforma u sebi ima: glukozid protiv crvenila – molekula je to koja kontrolira prolazno ili ustaljeno crvenilo, inhibirajući aktivnost receptora osjetljivosti na stres uzrokovan hranom ili toplinom te potičući krvožilnu otpornost, kompleks na bazi cvjetova arnike, Salomonovog pečata i šišarki čempresa sa stimulirajućim, vazokonstriktivnim i drenirajućim svojstvima te ekstrakt bobica šisandre narančastih cvjetova koji ograničava stvaranje novih krvnih žila i smanjuje krvožilne upale.

Zaštitnu platformu čine ester riže s protuupalnim i antioksidativnim svojstvima, šećer koji štiti kožu i biostimulira prirodnu obranu kože te ekstrakt lista bijelog čaja za obnavljanje sjaja i vitalnosti kože ograničavanjem pojave crvenila, koje se javlja osobito kao posljedica štetnih utjecaja iz okoliša. Ekstrakt bijelog čaja također ima antioksidativna i protuupalna svojstva.

A što se platforme obnavljanja lipida tiče biljni lamelni fosfolipidi djeluju poput istinske “druge kože” i pomažu u obnavljanju kožne barijere. Posjeduju svojstva obnavljanja lipida, hidracije, zaštite i restrukturiranja.

PREDNOSTI KORIŠTENJA CRÈME VERTE ESPOIR A.R.

Nanesena na očišćenu kožu ujutro i/ili navečer, koži lica ova krema pruža višestruke prednosti od kojih se posebno ističu ublažvanje pojave kapilara, smanjenje proširenosti i intenziteta crvenila kože, zaštita kože od vanjskih štetnih utjecaja i ograničavanje upalne reakcije, jačanje epiderme, poboljšanje kvalitete kože te smirivanje kože i osjećaj ugode.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0