MagMe Pick: Balmain x Trudon mirisna svijeća

Francuske kuće Balmain i Trudon udružile su se kako bi predstavile posebnu, limitiranu verziju popularne Balmain x Trudon mirisne svijeće, u novoj staklenoj čaši u toplom, grimiznom tonu. Pakiranje i miris ističi savoir-faire i stil obaju pariških brendova, a miris Ernesto, omiljen dizajner Olivier Rousteingu dobio je, uz novo ruho, i zanimljiv, floralni twist u ovoj suradnji.

Uz kožu, cedar i duhan, u srcu ovog posebnog mirisa nalazi se i misteriozna i otmjena nota crne ruže, koja Balmain x Trudon svijeći daje jedinstven miris. Prije godinu dana ove su dvije kuće po prvi put predstavile svoju suradnju u pakiranju inspiriranom ikoničnim Balmain marinière uzorkom s prepoznatljivim bojama kuće – crnom i zlatnom, a sada je crnu zamijenila grimizna nijansa. No, ono što je ostalo isto je minuciozna, ručna izrada tijekom koje se zlatni listići apliciraju na staklo, prije bojenja. I zbog toga su Balmain x Trudon mirisne svijeće posebne jer je baš svaka unikat.

Balmain x Trudon Classic svijeća

Kreativni direktor ove modne kuće kreirao je svijeću s parfumerkom Emilie Bouge, kao mirisnu evoluciju Trudonove najprodavanije svijeće Ernesto. Sasvim logično, s obzirom na to da je Ernesto dugo bio Rousteingov favorit te ključni mirisni sastojak prepoznatljivog ambijenta njegovog ureda, studija i doma, kao i interijera Balmainovih butika diljem svijeta. Kreatorica iz Maison Robertet, slavnoj svijeći dala je cvjetni i ženstveni prizvuk, kako bi kreirala olfaktoru refleksiju Rousteingovih modela za Balmain 21. stoljeća.

Balmain x Trudon Great svijeća

Glavne note Balmain x Trudon svijeće čine bergamot, cedar, grejp, u srcu mirisa nalaze se koža, začini, mahovina, crna ruža i duhan dok bazu čine cistus, mošus i pačuli. Svijeća je dostupna u dvije veličine – klasičnog od 270 grama te velikoj od 2800 grama, a Balmain x Trudon limitirana edicija može se kupiti u zagrebačkoj parfumeriji Top.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Trudon, Balmain

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0