MagMe Ekspert: Ana Androšević Borovčak otkrila sve o Kérastase Fusio Dose njezi kose!

U sklopu naše Instagram rubrike MagMe Ekspert postavljate nam pitanja na koja ste oduvijek željeti saznati odgovor, a mi ih dobivamo –  i to od stručnjaka s kojima surađujemo kao što su vizažisti, stilisti, fitness instruktori, estetski kirurzi, dermatolozi… U novom izdanju ugostili smo Anu Androšević Borovčak, edukatoricu i specijalisticu brenda Kérastase koja je odgovorila na sva vaša pitanja vezana uz personalizirani tretman njege kose Fusio Dose

Tretman Kérastase Fusio Dose jedan je od onih koji se preporučuje svima koji žele imati sjajnu, glatku i lijepu kosu, neovisno o tome koji tip kose imaju i koliko vremena posvećuju svakodnevnoj njezi. Iako Androšević Borovčak ističe kako su proizvodi koji koristite kod kuće iznimno bitna, ipak postoji njega koju vam mogu pružiti samo profesionalci. U nastavku otkrijte sve što trebate znati o ovom brzom, efikasnom i personaliziranom tretmanu. 

Q: Koliko često bi se tretman trebao raditi?

A: Tretman Fusio Dose tretman možete raditi često, ovisno o tome u kojem je stanju vaša kosa. Možete ga raditi jednom tjedno ili, pak, jednom mjesečno. Na količinu potrebnih tretmana utječe zapravo dijagnostika vaše kose – je li suha, jako suha, oštećena…

Q: Koliko u prosjeku košta jedan tretman?

A: Tretman se radi isključivo u Kérastase salonima. Cijena je otprilike do 200 kuna, no svakako preporučujemo da cijenu provjerite u salonu u koji planirate ići.

Q: Za koje tipove kose je namijenjen tretman?

A: Za sve tipove kose. Fusio Dose je personalizirani tretman i prilagođava se svakom tipu kose te se može napraviti više od 48 kombinacija ampula i boostera za kosu.

Q: Koliko traje tretman?

A: Sam tretman traje doslovno jednu minutu. Nakon što vam ga frizer nanese na mokru kosu, kosa se raščešlja i rezultati su vidljivi odmah. To je zapravo ono što je najbolje kod samog tretmana.

Q: Imam pramenove od jeseni. Mogu li se oni oživjeti malo uz tretman?

A: Nažalost ne, no svakako preporučujemo da pri izradi novih pramenova napravite Fusio Dose tretman kako bi kosa bila ljepša, a boja postojanija.

Q: Imam suhe vrhove. Mogu li uz pomoć tretmana izbjeći šišanje?

A: Šišanje je u ovom slučaju svakako potrebno, ali ako ćete koristiti pravilnu njegu kod kuće te održavati kosu s Fusio Dose tretmanima bit će vam potrebno rjeđe.

Q: Na što utječe tretman?

A: Tretman se može raditi za obnovu kose, za suhu kosu, za sjaj kose ili nediscipliniranu kosu. Sam tretman dostupan je u više od 48 kombinacija ampula stoga rješava sve potrebe kose.

Q: Kako se biraju ampule i mogu li svaki puta koristiti drugačiju?

A: Fusio Dose ampula se bira prilikom dijagnostike frizera u Kérastase salonu. Ono što je odlično u ovim tretmanima je da svaki puta možete raditi drugačiju kombinaciju ampule i boostera ovisno o vašim potrebama i željama te stanju kose. Možete ih koristiti za suhu kosu i dodatnu njegu, za postizanje sjaja, za gustoću vlasi – za bilo što što je vašoj kosi potrebno.

Q: Koliko dugo “drži” tretman?

A: Efekte tretmana osjetit ćete ovisno o tome u kojem vam je stanju kosa. Ako je kosa oštećena ili suha, treba joj više njege i trebat će Fusio Dose tretman nekoliko puta ponoviti, dok se kosa u potpunosti ne oporavi. Ako je kosa u malo boljem stanju, efekte tretmana osjećat ćete sigurno otprilike pet do šest pranja. Bitno je imati i pravilne Kérastase proizvode za njegu kod kuće.

Q: Imam jako slabu kosu. Je li ovaj tretman siguran i za moju kosu?

A: Postoje dva tipa slabe kose – slabu zbog oštećenja ili slabu kosu zbog gubljena kose ili prirodnog stanja. Ono što je super kod Fusio Dose tretmana je dijagnostika i personalizirana usluga koju će vam napraviti vaš Kérastase frizer te ćete pomoću dijagnostike saznati koji je odgovarajući i siguran tretman za vašu kosu.

Q: Utječe li tretman na boju kose? Može li se raditi i kad dolazim u salon bojati kosu?

A: Dapače! Na dan bojenja ili stavljanja pramenova preporučuje se Kérastase Fusio Dose tretman je se kosi mora vratiti ono što je izgubila tijekom bojenja. Time postižemo i da kosa nakon bojanja bude sjajna, obnovljena te da se pigmenti boje što dulje sačuvaju na kosi.

Q: Smiju li tretman raditi trudnice?

A: Naravno da smiju, dapač, preporučuje se. Tretman je apsolutno siguran za sve, pa tako i za trudnice. U trudnoći se često struktura kose mijenja, dolazi do opadanja i isušivanja vlasi,  stoga je idealno probati Fusio Dose tretman u tom stanju.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Kérastase, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0