Što je personalizirani Fusio Dose tretman kose i zašto ga morate probati?

Ako se nas pita, lijepa i njegovana kosa te dobra frizura bitnije su od modne kombinacije ili makeup looka. No, najčešće padaju u drugi plan te se u frizerski salon odlazi tek kad dođemo do kritične točke. Bojenje kose ili, pak, upotreba alata za stiliziranje, još više utječu na izgled i suhoću vlasi pa je kosi potrebna dodatna pažnja. U ovakvoj se situaciji potrebno je posebno tretirati vlasi kako bi kosa izgledala zdravo i lijepo, a kako biste izbjegli tu situaciju, njegovana kosa trebala bi vam biti jedan od imperativa ljepote. Jednako kako ne preskačete dnevnu i noćnu rutinu njege kože lica, koristite raznorazne serume te redovito odlazite kod kozmetičarke, tako ne biste trebali zanemariti ni svoju kosu.

Svačija kosa je drugačija, no i za ravnu i kovrčavu, prirodnu, obojenu ili s pramenovima, vrijedi isto: njega kod kuće i redoviti tretmani u frizerskim salonima onu su što se nikako ne bi smjelo preskakati kako bi kosa u svakom trenutku izgledala sjajno i njegovano. Ako vam je kosa suha, bez sjaja ili jednostavno izgleda beživotno te je teško možete stilizirati, to znači da je stiglo vrijeme za posjetu frizerskog salona, dodatnu njegu i tretman za kosu kojeg morate probati.

Beauty tržište zasićeno je brojnim tretmanima, no najbolje je svojoj kosi priuštiti onaj koji je personaliziran baš za potrebe vaše kose i efekt koji želite postići. Upravo zato preporučujemo Kérastase Fusio Dose tretman koji će ukloniti svaku manu kose, bez obzira na njezin tip, i ciljano djelovati na rješavanje problema te obnoviti vlasi, kojeg mnoge žene imaju u svojoj rutini njege kose. Ovo nije tretman koji se radi samo kao SOS kada vam kosa izgleda beživotno, već je namijenjen svima i nešto što biste trebali imati u svojem beauty rasporedu prilikom svake posjete frizeru. Naime, čak i kod onih žena koje njeguju kosu luksuznim profesionalnim proizvodima kod kuće, vanjski negativni utjecaji, uređaji na toplinu ili drugi faktori mogu s vremenom oslabiti vlakno kose i naštetiti lijepom i zdravom izgledu kose.

Fusio Dose personalizirani tretman za njegu kose spoj je koncentrata i boostera koji se kombiniraju ispred vas, točno za vašu kosu, a rezultat je u svakom slučaju nevjerojatno meka i sjajna kosa zdravog izgleda. Prije početka tretmana, obavlja se dijagnostika kose tijekom koje se detektiraju glavni problemi poput suhoće vlasi, izostanka sjaja ili beživotnog izgleda.

O postavljenoj “dijagnozi” ovisi i odabir koncentrata – s obzirom na to da koncentrat odgovara na različite primarne potrebe kose, frizer će odabrati onaj koji je neophodan vašoj kosi. No, booster birate sami, na osnovi želja kako biste voljeli da vaša kosa izgleda. Sveukupno postoje 42 različite kombinacije koncentrata i boostera što znači da postoji Fusio Dose tretman baš za svakoga, a ovisno o željama možete se svaki put odlučiti za drugačiju kombinaciju.

S obzirom na to da je riječ o profesionalnom tretmanu, Kérastase Fusio Dose dostupan je samo u frizerskim salonima, no to ne znači da kod kuće ne trebate njegovati svoje uvojke. Personalizirani Fusio Dose tretman donijet će trenutačnu transformaciju kose bez otežavanja i “odgovoriti” na sve njezine potrebe. Smatrajte ga dodatnim benefitom odlaska kod frizera jer u samo pet minuta dobivate personaliziranu njegu koja će već nakon jednog nanošenja vašu kosu, a time i željenu frizuru, učiniti ljepšima i lepršavijima.

Fusio Dose personalizirani tretman daje maksimalne rezultate i to u samo pet minuta, ne postoji ograničenja u tome koliko ga često možete koristiti, sami imate mogućnost biranja boostera za efekt koji želite postići i već nakon jednog tretmana možete imati sjajnu i njegovanu kosu. Trenutačni učinak transformacije kose, mogućnost personalizacije i kratkoća tretmana ono su što ga ističe od drugih tretmana kose na tržištu i razlozi zbog kojih ga morate probati. Tretman je dostupan u Kérastase frizerskim salonima: Salon Evelin, Salon Dessange, Ritual Hair & Shop (CCO West) i Salon Sophie u Zagrebu te Salon Animi u Splitu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0