Rita Rumora Jurki nosi Galvan

MagMe Bride: Najljepše vjenčanice za 2023. godinu

Nakon što smo vam otkrili koji su vodeći bridal trendovi za ovu godinu, ali i oni u kategoriji zaručničkog i vjenčanog prstenja, prošvrljali smo i online ponudom Net-a-Portera i otkrili i kakve se vjenčanice već sad nude za kupnju. Sezona vjenčanja počinje u travnju što ostavlja otprilike tri mjeseca za odabir vjenčanice ako svadbu planirate u rano proljeće, no ako tražite minimalističke modele, zaista već sad možete pronaći haljinu.

Galvan Pandora

Brend Galvan čitave godine servira moderne i jednostavne vjenčanice izrađene od svile nalik slip haljinama iz devedesetih godina prošlog stoljeća, a možete se pouzdati da ćete u njihovim modelima izgledati nevjerojatno chic. Nude jednostavne, ali efektne modele, u dugačkoj i midi verziji, a njihove haljine mogu se uklopiti u vječanja u najrazličitijim stilovima.

Alex Perry Cassidy

Uz Galvan modele, trenutačno se među najpopularnijim nalaze i vjenčanice australskog dizajnera Alexa Perryja. Modeli koje kreira ovaj brend postali su popularni jer je riječ o klasicima s pomakom. Upravo zato će ih obožavati klasičarke, ali i one koje žele nešto drugačije za poseban dan. Slični modeli kao što su ovi mogu se pronaći i u ponudi brenda Safiyaa te u kolekciji Ricka Owensa.

Emilia Wickstead Keeley

Dizajnerica Emilia Wickstead je za ovogodišnju sezonu vjenčanja servirala retro modele koji naglašavaju figuru, kao i one voluminozne u stilu princeza koje se mogu pronaći i u kolekciji brenda Carolina Herrera. U kategoriju najposebnijih vjenčanica ove godine ubrajaju se one s potpisom francuske kuće Lanvin koje se ističu naborima, volanima, voluminoznim porubom te asimetričnom dužinom.

Danielle Frankel Charlie

Američka kreatorica Danielle Frankel slovi za jednu od najistaknutijih bridal dizajnerica nove generacije, a tek se odnedavno njezine haljine mogu naručiti i putem Net-a-Porter stranice. Kreira bajkovite modele s otkrivenim ramenima ili golim leđima koje krase šlepovi, a s obzirom na to da se njezine vjenčanice nalaze na wishlisti insajderica modne industrije predlažemo da požurite s kupnjom, ako vam se sviđaju.

U nastavku otkrijte neke od najljepših vjenčanica za 2023. godinu koje možete naručiti već danas.

Emilia Wickstead Birch
Emilia Wickstead Diamond
Galvan Santorini
Galvan Sienna
Alex Perry Elyse
Emilia Wickstead Vittoria
Alex Perry Eliza
Lanvin
Maticevski Trace
Norma Kamali
Carolina Herrera
Danielle Frankel Leona
Lanvin
Erdem
Rick Owens
Emilia Wickstead Keeley
Safiyaa Azrael

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Danilo & Sharon

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0