MagMe Boys: Gdje pronaći dobar pulover? Izdvojili smo favorite

Potraga za kvalitetnim, funkcionalnim i stylish muškim pletivom – pogotovo onima koji traže nešto što nije klasično, ponekad zaista nije lagana. Većina brendova poput Polo Ralph Laurena na tržište svake sezone, pa tako i ove, stavlja provjerene klasike, a ni ponuda high street brendova ne može se proglasiti uzbudljivom (iako se u H&M Premium Quality odjelu te u dućanima španjolske marke Massimo Dutti nalazi pokoji skriveni dragulj).

Massimo Dutti

No, cool puloveri kriju se u ponudi brendova srednje kategorije koji se, svaki na svoj način, ističu nečim posebnim. Kod švedske marke Arket to je paleta boja – nama je posebno za oko zapeo pulover grubljeg tkanja u petrolej nijansa, a isto vrijedi i za njujorški modni i lifestyle brend Aime Leon Dore koji je svoj kašmir model predstavio u nekoliko privlačnih tonova, baš kao i japanski Uniqlo čiji se jednostavni puloveri mogu naručiti u nekoliko atraktivnih boja.

Aime Leon Dore

Ako ste zainteresirani za uzorke, nešto za svoj ukus pronaći ćete u ponudi brendova Acne Studios i Lacoste (čiji su puloveri još uz to uniseks)- nude se prugice u raznoraznim verzijama koje krase klasične pulovere s okruglim ili V-izrezom. No, svakako najbolju priču imaju sportski brendovi Patagonia i Fjällräven. Prvi, kultna američka kompanija za funkcionalni outerwear koja je postala omiljena među streetwear ekipom prije nekoliko godina, proizvodi svoje pulovere od reciklirane vune, dok je švedski brend otišao korak dalje i u svoju ponudu – osim recikliranih modela – uvrstio i pletivo limitiranog izdanja pod nazivom Brattlands koje se proizvodi od vune koja je šišana s ovaca koje uzgajaju na svojoj farmi po najvišim etičkim standardima poštivajući sva prava životinja.

Što se samih modela tiče, ove godine in je pomalo chunky pletivo, grubljeg tkanja, obavezno izrađeno od vune, dok paleta boja varira od zemljanih tonova pa sve do bordo i zelenih modela. U nastavku pronađite naše favorite.

Stone Island
Kingsman (Mr. Porter)
Patagonia
Patagonia
Maison Kitsune
Lacoste
Lacoste
Lacoste
H&M
Acne Studios
Aime Leon Dore
Arket
Arket
Fjallraven
Fjallraven
Fjallraven
Uniqlo
Uniqlo
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0