Lunilou je organizirao ljetno druženje za najmlađe, evo kako je bilo

Jedan od omiljenih brendova dječje odjeće Lunilou ovog je ljeta dodao još jednu stranicu u svoju priču o uspjehu. U prekrasnom okruženju Riverside Golfa, po prvi puta je održan Lunilou dječji ljetni događaj. Lunilou je otvorio vrata svog čarobnog svijeta, stvorivši pritom jednu novu zaigranu stvarnost gdje su se kreativnost i igra stapali u jedno.

Događaj je okupio brojne poznate te brojne vjerne kupce brenda, a uz mnoštvo smijeha igre i zabave Lunilou je predstavio i novu kolekcije dječjih trenirki. Ove trenirke su, kao i dosad, izrađene od organskog pamuka, koji je nevjerojatno mekan i apsolutno siguran za dječju kožu zahvaljujući GOTS certifikatu koji osigurava svu potrebnu zaštitu i odsutnost kemikalija tijekom proizvodnje.

Ali ovaj događaj nije bio samo o odjeći. Svijet mašte oživio je kroz brojne radionice za djecu. Mladi kuhari dobili su priliku zamijesiti tijesto i pripremiti svoju prvu pizzu, smijući se dok su njihove male ruke s ljubavlju oblikovale tijesto. Radionica izrade keramičkog posuđa pod budnim okom Beshland profesionalaca bila je istinski poziv na kreativnost, gdje su djeca mogla izraziti svoju maštu oblikujući glinu u različite forme.
Bambina studio wellness za djecu pružio je trenutke opuštanja, učeći najmlađe vrijednosti brige o sebi, dok su brojne igre pokrenule smijeh i veselje, stvarajući nezaboravne uspomene. Za odrasle, melodija večeri stvorena je nastupima Domenice i Indire Levak, dodajući glazbenu notu ovom čarobnom danu. Jedan od vrhunaca događaja bio je nastup voditelja događaja, poznatog showmana, Maria Petrekovića. Mario je djecu zabavljao kroz cijeli događaj, koristeći svoju prirodnu karizmu i zaraznu energiju da svima izmami osmijeh na lice. Svojim jedinstvenim šaljivim načinom, Petreković je osigurao da se djeca osjećaju dobrodošlo, uključeno i zabavljeno, dok su roditelji istovremeno uživali u šarmu i humoru ovog talentiranog voditelja.
Ovaj događaj je bio zaista poseban. Hvala svima koji su došli i podržali ovu novu avanturu. Vaše prisustvo i entuzijazam čine svaki naš trud vrijednim. Veselimo se nastavku ove nove tradicije, nadamo se da će ovo biti prvi od mnogih Lunilou dječjih događanja”, rekla je osnivačica brenda Izabel Kovačić.
Mateo i Izabel Kovačić

I zaista, Lunilou je stvorio jednu sasvim novu dimenziju dječjih događanja pa vjerujemo da je ovo samo početak tradicije koja će svake godine okupljati neke nove klince.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić
Lana Rosandić
Antonija Stupar Jurkin
Ana Tevšić Nauković
Branka Krstulović
Iris Čekuš
Dorin Zelenika
Dina Serdarušić i Izabel Kovačić
Lana i Laura Jurčević
Rita Rumora Jurki i Petra Biberica
Pamela Badžek
Teuta Mesaroš

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Irina & Matej

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0