Luksuzni hotel One & Only Portonovi otvara se u Crnoj Gori u ožujku!

Prvi europski resort grupacije One & Only, luksuznog lanca hotela koji već postoje na Maldivima i Mauricijusu te u Dubaiju, Meksiku i Australiji, u proljeće otvara vrata u Crnoj Gori, u obalnom gradiću Herceg Novi. Luksuzni hotel One & Only Portonovi bit će otvoren u ožujku, a to znači da će iskustvo označeno s pet zvjezdica biti dostupno u blizini Hrvatske (od zračne luke u Dubrovniku resort je udaljen oko 40 minuta vožnje automobilom). Boka kotorska izabrana je kao lokacija za luksuzni hotel One & Only, a općenito je na glasu kao it destinacija za putovanja u 2021. godini.

Iako je otvorenje odgođeno zbog pandemije, dobiveno je samo još više vremena za pripremu idealnog iskustva za goste. Za restoran Sabia meni je kreirao chef ovjenčan Michelinovom zvjezdicom Giorgio Locatelli, čeka se povoljna epidemiološka situacija kako bi proradio japanski restoran i klub Tapasake koji će na svojoj pozornici ugostiti svjetske DJ-eve, a oni željni odmor moći će uživati u raskošnom, wellness i detoks centru grupacije Henri Chenot.

Hotel One & Only Portonovi svakako će biti dragulj na ionako već popularnoj, suncem okupanoj obali, a osim što gostima u blizini nude predivne plaže te aktivnosti poput jedrenja i planinarenja, resort je smješten u regiji koja se nalazi na UNESCO-voj listi mjesta svjetske baštine s očuvanim srednjovjekovnim gradićima kao što su Herceg Novi, Perast i Kotor u kojima su vidljivi utjecaji brojnih kultura poput otomanske, venecijanske, francuske, austro-ugarske…

Kada moru, plažama, ugodnoj klimi, očuvanoj prirodi i bogatoj kulturi dodate i resort na razini onih svjetskih, jasno je da je riječ o mjestu koji blagotvorno utječe na baš sva osjetila, u kojem ćete se pošteno moći odmoriti i iz kojeg nikada nećete poželjeti otići. Osim već navedenog wellness centra koji ima holistički pristup zdravlju duha i tijela te miješa utjecaj zapadnjačke tehnologije s kineskom medicinom, privatnih pješčanih plaža, šest bazena, restorana i kluba, u sklopu resorta dostupne su i privatne vile.

Svaka prostrana vila opremljena je s vrtom i privatnim bazenom, bazenom za hidroterapiju, vanjskim tušem i prostor namijenjenom za masažu te terasom na kojoj se može uživati u zalasku sunca nad Jadranskim morem. Uz najam vile dolaze i usluge batlera i privatnog kuhara. Veća vila prostire se na čak 463 kvadratna metra te krije tri spavaće sobe, u njoj se nalazi i knjižnica u kojoj možete provesti mirno poslijepodne, privatni spa te kamin ispred kojeg se možete opuštati, kao i veliki dnevni boravak na otvorenom. Druga, manja vila, također ima pogled na planine i zaljev, a u njoj se nalaze dvije spavaće sobe.

U sklopu resorta odsjesti možete i u sobama te apartmanima koji su jednako luksuzni kao i privatne vile te u kojima se također može uživati u bajkovitom zalasku sunca i golden houru i to, primjerice, iz kade. Luksuz koji pruža slavna grupacija savršeno je prenesen u hotel One & Only Portonovi, čije otvorenje s nestrpljenjem iščekujemo.