Kao što ne kupujemo svake sezone kompletno novu garderobu da bismo se prilagodili modnim stilovima, nećemo ni svake godine preurediti cijeli dom kako bismo bili u toku s trendovima. Prostor se uvijek može oplemeniti dobrom upotrebom detalja i dodavanjem ključnih komada koji će dodati dizajnerski štih u interijer.

Nije potrebno potrošiti puno novaca kako bi i naš dom pratio trendove, dovoljno je uložiti u nekoliko ključnih komada koji djeluju dizajnerski, a povoljni su. Trenutno u svijetu interijera vladaju prirodni materijali poput drva i metala, jednostavnost u uređenju i isticanje posebnih komada namještaja u boji ili s uzorkom. U nastavku provjerite kojih šest ključnih komada možete uklopiti u svoj dom kako biste ga osvježili.

1. Neobična posuda

Ručno izrađene keramičke posude ili vaze od metala odličan su dodatak gotovo svakom stilu uređenja. U svijetu savršenstva, monokronog namještaja i ravnih linija, ručno izrađeni detalji postaju trend. Ovakve detalje moguće je kupiti i na lokalnom buvljaku, a sve više postaju dio ponude gotovo svih dućana za uređenje doma.

MagMe Pick:

Urban Outfitters, 49$

Urban Outfitters, 18$

H&M, 20€

2. Apstraktna slika na zidu

Ako razmišljate o ulaganju u sliku, ove godine se odlučite za nešto hrabro, apstraktno i geometrijski. Stavite svoju najdražu izjavu na zid kao statement poruku ili se pak poigrajte s bojama.

 

MagMe Pick:

Urban Outfitters, 12$

Jonathan Lo Court Play Art Print, 399$

3. Udobna fotelja

Uglavnom imamo jednobojne garniture, u prigušenim tonovima. Razbijte monotoniju dnevne ili spavaće sobe tako što ćete ubaciti fotelju s uzorkom ili u ludim bojama.

MagMe Pick:

Urban Outfitters, 649$

Josey Swivel, 299$

4. Crni metal u kombinaciji s drvom

Bakar je pomalo zasitio svijet interijera u protekloj godini, kovano željezo i crni metal odlično se slažu s prirodnim materijalima poput drva. Mali okrugli ili trokutasti stolići s drvenim nogama zavladali su skandinavijom, a onda i svijetom.

MagMe Pick:

Urban Outfitters, 129$

Urban Outfitters, 149$

5. Monokrono, monokrono, monokrono!

Ključni komadi namještaja ostaju monokroni! Kako biste sve zanimljive detalje mogli dobro iskombinirati, ključno je da vam je osnova jednostavna. Estetski je monokrono jako privlačno i nikad ne izlazi iz mode!

MagMe Pick:

Chelsea Victoria For Deny Marble, 179$

Offset Geo tepih, 89$

6. Zanimljiva lampa

Lampa može jako utjecati na izgled prostora, a ako se radi o zanimljivoj lampi može i uvelike podignuti vrijednost prostora. Osim samog izgleda lampe, ključan je i njen položaj u prostoru jer može izvrsno popuniti prazan zid ili pak njeno svjetlo može otvoriti skriveni dio prostorije.

MagMe Pick:

Gumball, 159$

Victor Tripod, 179$

Amato Tripod , 229$