Ključni komadi za uređenje doma sa stilom

Kao što ne kupujemo svake sezone kompletno novu garderobu da bismo se prilagodili modnim stilovima, nećemo ni svake godine preurediti cijeli dom kako bismo bili u toku s trendovima. Prostor se uvijek može oplemeniti dobrom upotrebom detalja i dodavanjem ključnih komada koji će dodati dizajnerski štih u interijer.

Nije potrebno potrošiti puno novaca kako bi i naš dom pratio trendove, dovoljno je uložiti u nekoliko ključnih komada koji djeluju dizajnerski, a povoljni su. Trenutno u svijetu interijera vladaju prirodni materijali poput drva i metala, jednostavnost u uređenju i isticanje posebnih komada namještaja u boji ili s uzorkom. U nastavku provjerite kojih šest ključnih komada možete uklopiti u svoj dom kako biste ga osvježili.

1. Neobična posuda

Ručno izrađene keramičke posude ili vaze od metala odličan su dodatak gotovo svakom stilu uređenja. U svijetu savršenstva, monokronog namještaja i ravnih linija, ručno izrađeni detalji postaju trend. Ovakve detalje moguće je kupiti i na lokalnom buvljaku, a sve više postaju dio ponude gotovo svih dućana za uređenje doma.

MagMe Pick:

Urban Outfitters, 49$
Urban Outfitters, 18$
H&M, 20€

2. Apstraktna slika na zidu

Ako razmišljate o ulaganju u sliku, ove godine se odlučite za nešto hrabro, apstraktno i geometrijski. Stavite svoju najdražu izjavu na zid kao statement poruku ili se pak poigrajte s bojama.

 

MagMe Pick:

Urban Outfitters, 12$
Jonathan Lo Court Play Art Print, 399$

3. Udobna fotelja

Uglavnom imamo jednobojne garniture, u prigušenim tonovima. Razbijte monotoniju dnevne ili spavaće sobe tako što ćete ubaciti fotelju s uzorkom ili u ludim bojama.

MagMe Pick:

Urban Outfitters, 649$
Josey Swivel, 299$

4. Crni metal u kombinaciji s drvom

Bakar je pomalo zasitio svijet interijera u protekloj godini, kovano željezo i crni metal odlično se slažu s prirodnim materijalima poput drva. Mali okrugli ili trokutasti stolići s drvenim nogama zavladali su skandinavijom, a onda i svijetom.

MagMe Pick:

Urban Outfitters, 129$
Urban Outfitters, 149$

5. Monokrono, monokrono, monokrono!

Ključni komadi namještaja ostaju monokroni! Kako biste sve zanimljive detalje mogli dobro iskombinirati, ključno je da vam je osnova jednostavna. Estetski je monokrono jako privlačno i nikad ne izlazi iz mode!

MagMe Pick:

Chelsea Victoria For Deny Marble, 179$
Offset Geo tepih, 89$

6. Zanimljiva lampa

Lampa može jako utjecati na izgled prostora, a ako se radi o zanimljivoj lampi može i uvelike podignuti vrijednost prostora. Osim samog izgleda lampe, ključan je i njen položaj u prostoru jer može izvrsno popuniti prazan zid ili pak njeno svjetlo može otvoriti skriveni dio prostorije.

MagMe Pick:

Gumball, 159$
Victor Tripod, 179$
Amato Tripod , 229$