Kako kombinirati trenirku na 3 stylish načina?

Iako smo pobornici one da je svaka prilika dobra prilika za sređivanje, u proljetnim mjesecima i dalje dajemo prednost udobosti. To bi u prijevodu značilo da se ne skidamo iz naših MagMe trenirki i to ne samo kad smo doma, nego i kad odlazimo do grada na kavu, obavljamo obaveze čitav dan i slično – toliko ih obožavamo da su nam postale svojevrsna uniforma.

Priznajemo, do početka 2020. u našim ormarima nije bilo mjesta za trenirku, ali je pandemija značajno utjecala na našu garderobu, a promjena stila vidljiva je i dvije godine kasnije. Sa svakim predstavljanjem novog modela MagMe trenirke izjavimo da nam je upravo taj najdraži, no MagMe Society trenirka predstavljena u sklopu Limited Collection zaista je posebna – osim što se ističe zelenom bojom koja je hit ove godine, krasi je i novi logo.

Naša Rita Rumora oduvijek je bila pobornica boja pa je novu zelenu MagMe Society trenirku s lakoćom ukomponirala u svoju garderobu i pokazala nam kako stilizirati trenirku na 3 načina.

Jedan od trendova koji non stop viđamo na streetstyle fotografijama iz svjetskih metropola te na Instagram feedu je kombinacija predimenzioniranog hoodieja i sakoa na tajice. Takva je silueta postala zaštitni znak gotovo svih stylish djevojaka koje pratimo, a kombinaciju oversized i uskog najčešće nose uz robusne čizme ili dad shoe tenisice.

Već smo pisali o tome kako možete kombinirati sweatpants, odnosno donji dio trenirke u svakodnevnim kombinacijama, po uzoru na modne influencerice, a ovo prijelazno razdoblje između zime i proljeća idealno je vrijeme za to. Tko kaže da se na poslu, barem na casual friday ako kodeks odijevanja to odobrava, ne možete pojaviti u donjem dijelu trenirke u kombinaciji s bijelim t-shirtom i sakoom? Ionako se većina poslovnih sastanaka i dalje odvija online, tako da ćete biti prikladno odjeveni. Ova kombinacija super je i za one dane kad ste on-the-go i imate pregršt obaveza na svojoj listi.

Za opuštene kave vikendom, šetnju po gradu ili, pak, odlazak na ručak u neki restoran izvan grada predlažemo da svoju trenirku iskombinirate s bijelim tenisicama i balonerom – klasicima koji će tom sportskom komadu dati sasvim novi look. Trenirke su dakle postale superheroj iz ormara, za kojim posežemo gotovo svakodnevno i srušile su neke barijere u odijevanju za koje smo mislili da nikad neće.

Novu MagMe Society trenirku možete pronaći na našem webshopu, na kojem su dostupni i ostali modeli.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Senja Vild

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0