Nove New Balance tenisice koje svi žele!

Nakon što je čitav svijet poludio za retro modelom 990, pa potom i New Balance 550 tenisicama koje su bile najpopularniji model 2021. godine – američki brend ima nove tenisice koje svi žele! Cool model New Balance 2002R izrađen je od antilopa s detaljima od nylona koji ovim tenisicama daju toliko željeni look inspiriran modom s početka milenija.

Ovaj dad shoe, međutim, pažnju privlači zbog colorwaya u kojima je dostupan od kojih se ističu tamnozelena, prljavo ružičasta boja te boja crvenog vina, a na Farfetchu je dostupan i jarko narančasti model. Miks različitih materijala, a i tekstura te bež boja đona, daju ovim tenisicama moderan izgled pa ne čudi da se potražnja za New Balance 20o2R iz dana u dan povećava.

Siluetom podsjećaju na voljeni 990 model, ponovno su se počele prodavati 2020. godine baš kao i prethodno navedeni model, ali su nešto robusnije siluete.

No, čini se kako su tek ove godine dobile pažnju stylish publike, a početak veljače donio je i novu paletu boja zbog koje su se našle u fokusu obožavatelja tenisica. Osim što se ističu izgledom, New Balance 2002R su i iznimno udobne, a nama omiljen colorway je onaj nastao u suradnji s brendom J.Crew – boja pijeska i siva odlično se slažu s detaljima u ljubičastoj i tirkiznoj nijansi. Sada je i taj model dostupan kod drugih retailera, iako se najprije mogao kupiti samo u J.Crew dućanima.

New-Balance-2002r-Night-Tide-Au-Lait-M2002RWC-5New-Balance-2002R-Incense-M2002RWA-6new-balance-2002r-red-winenew-balance-2002r-hazy-bluenew-balance-2002r-black-fig1 (1)1farfetch new balance 2002r

Dostupni su i bež te sivi modeli, za one koji ipak preferiraju minimalizam kad su boje u pitanju. New Balance 2002R su dostupne po cijeni od 140 američkih dolara, dok se cijena pojedinih boja, koje su rasprodane ili dostupne u manjim količinama, penje i do 600 dolara na re-sale platformama. S obzirom na to da su sve popularnije, ako vam se sviđaju, predlažemo da ih ugrabite čim prije!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: New Balance, Sneakernews, Flight Club

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0