Kako kombinirati dijamante u svakodnevnom looku? Otkrijte u jedinstvenom MagMe editorijalu

Na ekskluzivnom eventu MagMe x Mamić 1970 koji je prošlog tjedna održan u centru Zagreba uzvanice su imale prilike isprobati luksuzan nakit draguljarskih kuća Chaumet, Damiani i Messika te kreirati svoj personalizirani look uz pomoć stilista Saše Joke. Nakon što su pronašle svoj idealan stacking nakita, koji se savršeno uklapa u njihovu garderobu, imale su prilike pozirati i ispred objektiva fotografskog dvojca Irina & Matej te je kreiran jedinstveni modni editorial koji je snimljen tijekom eventa.

U ulozi modela našle su se influencerice, poznate dame i žene iz biznisa kao što su Helena Livaković, Lada Mitrašinović, Nika Kamenski, Teuta Mesaroš i Pamela Badžek, ali i ambasadorice butika Mamić 1970 Donna Vekić, Izabel Kovačić i Rita Rumora. U mini studiju koji je stvoren u butiku Mamić 1970 narukvice, ogrlice, prstenje i naušnice draguljarskih kuća Chaumet, Damiani i Messika, izrađeni od 18-karatnog žutog, bijelog i ružičastog zlata te dijamanata zasjali su u punom sjaju.

Rita Rumora je kao velika ljubiteljica stackinga nakita kreirala svoju kombinaciju od komada pariške kuće Messika, koji su idealni za one koje obožavaju svakodnevne outfite upotpuniti s puno nakita.

Messika Move Uno naušnice, Messika Move Classique ogrlica, Messika Lucky Move ogrlica, Messika Move 10th ogrlica i Messika Lucky Eye narukvica

Izabel Kovačić je svoje favorite pronašla u kolekciji brenda Chaumet i to u liniji Jeux de Liens iz koje je nosila ogrlice i prstenje.

Chaumet Jeux de Liens ogrlice te Chaumet Jeux de Liens Harmony ogrlica i Chaumet Jeux de Liens prsten


Donna Vekić
je, pak, kreirala svoj look u potpunosti od komada talijanske draguljarske kuće Damiani i to je izdvojila upravo kolekciju Margherita izrađenu od 18-karatnog bijelog zlata. Njezina kombinacija triju prstena, ogrlice, naušnica i narukvice s istim motivom svejedno je ostavila dojam razigranosti i idealno se stopila sa stilom ove uspješne tenisačice.

Prstenje iz kolekcije Damiani Margherita svidjelo se i Heleni Livaković, no u verzijama koje, uz dijamante, krasi i ametist i safiri. Takvo upečatljivo prstenje može se iskombinirati s drugim, minimalističkim komadima nakita, a bilo je “točka na i” elegantnoj kombinaciji u bijeloj boji koju je nosila.

Pamela Badžek oduševila se kolekcijom brenda Messika te se među njezinim favoritima nalazi upečatljivo prstenje My Twin, Move Romane i Glam’Azone – statement komadi koji su se savršeno uklopili s njezinim monokromatskim outfitom.

Messika My Twin naušnice, Messika My Twin prsten, Messika Move Romane prsten i Messika Glam’Azone prsten

Nika Kamenski je nadogradila svoju kolekciju nakita s Bee My Love narukvicom te Bee My Love prstenjem koje je zbog oblika namijenjeno da se nosi zajedno, a delikatnu ogrlicu i naušnice pronašla je u ponudi Messike – njezin odabir su Move Uno ogrlica i Move Uno naušnice.

Messika Move Uno naušnice, Messika Move Uno ogrlica, Messika Move Classique ogrlica, Chaumet Bee My Love prstenje i Chaumet Bee My Love narukvica

 Lada Mitrašinović otkrila kako su njezini favoriti definitivno komadi iz Messika Move Uno kolekcije koje bi nosila svakodnevno, uz casual, ali i svečanije outfite.

Messika Move Uno naušnice, Messika Move Uno ogrlica, Messika Glam’Azone prsten, Damiani Mimosa prsten i Damiani D.Icon prsten

Teuti Mesaroš za oko su zapele narukvice i prstenje idealno za stacking iz Chaumet Bee My Love linije, a ta je dva komada iskombinirala s ogrlicom Messika My Twin.

Uz sitnije i delikatnije komade nakita, koji pripadaju u kategoriju everyday diamonds, uzvanice su imale priliku u svoj stacking uvrstiti i neke statement modele koji se nalaze u kolekcijama draguljarskih kuća Chaumet, Damiani i Messika. Sav nakit iz editorijala dostupan je za kupnju u zagrebačkom butiku Mamić 1970 (Frane Petrića 7).

U nastavku otkrijte još fotografija modnog editorijala snimljenog tijekom ekskluzivnog MagMe x Mamić 1970 eventa. A kako smo se proveli na eventu, možete otkriti na ovom linku.

Fotografije: Irina & Matej

Adriana Belay nosi Chaumet Josephine Aigrette

Ana Volk nosi Messika My Twin naušnice, Damiani Mimosa prstenje i Messika Move Romane prsten

Boška Bahtijarević nosi Damiani Mimosa set i Messika My Twin narukvicu

Iva Šarić nosi Damiani Mimosa set i Messika Glam’Azone prsten

Fotografije: Irina & Matej

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0