Jesen na HBO-u zvuči uzbudljivo i napeto… Ovi su naslovi na našoj must watch listi!

Bez obzira na to gledali ili ne serijal Game of Thrones, svi znaju da se radi o jednom od najpopularnijih  svih vremena, da je završila s prikazivanjem te da posljednje dvije godine HBO pokušava stvoriti sadržaj koji će se po popularnosti moći mjeriti s njom.

Ove jeseni, program na HBO-u djeluje bolje nego ikad, a u nastavku provjerite naše favorite!

Lovecraft Country (17. kolovoz)

Iako je tek nekoliko epizoda izašlo, serija je več osvojila i publiku i kritiku. Horor u kombinaciji sa znanstvenom fantastikom. Tvorac serije Jordane Peele, već je proglašen modernim majstorom terora nakon filmova Get Out i Us, a na ovoj seriji u produkcijskoj ulozi pridružio mu se J. J. Abrams. Serija je smještena u pedesete godine te se bavi tematikom rasizma koji prelazi u nadnaravno.

https://www.youtube.com/watch?v=dvamPJp17Ds&ab_channel=HBO

The Third Day (14. rujan)

Jedan od naslova koji najviše iščekujemo ove jeseni svakako je nova mini-serija The Third Day. U glavnim ulogama su Jude Law i Naomie Harris, a serija će biti podijeljena u dva dijela, Summer i Winter te pratiti dvije priče na jednom otoku.

We are Who We Are (14.rujan)

Nova mini serija u osam nastavaka prati priču četrnaestogodišnjeg Amerikanca koji živi u vojnoj bazi u Italiji sa svojim roditeljima. Priča je puna tinejdžerske drame, ljubavi, prijateljstva, zbunjenosti… Zanimljivo je da će se u seriji pojaviti glazbenik Kid Cudi koji se u glumi već okušao u HBO-ovom hitu Westworld.

The Undoing (25. listopad)

Nova triler serija kojoj se jako veselimo najavljivana je kao dostojna zamjena za Big Little Lies. Nicole Kidman i Hugh Grant sigurno će biti odlična kombinacija u ovoj mini seriji od šest epizoda. Trailer svakako odaje ton misterije i trilera, a radnja prati bračni par Grace i Jonathana Frasera i njihov naizgled savršen život u elitnoj njujorškoj četvrti Upper East Side koji se vrlo brzo raspadne, i to pred očima javnosti. Za scenarij je zaslužanDavid E. Kelley, koji je s Kidman radio i na serijalu Big Little Lies, a za redateljicu je odabrana Susanne Bier, koja je najpoznatija po radu na mini seriji Noćni upravitelj.

Industry (datum nepoznat)

Drama o financijskoj krizi iz 2008. nastala je u suradnji BBC-a i HBO-a i prikazivat će se u osam nastavaka. Iako datum izlaska još nije poznat, znamo da će jedna od producentica biti Lena Dunham, kreatorica popularnog serijala Girls. Priča se vrti oko grupe mladih bankara koji započinju svoje karijere i svim izazovima s kojima se usput susreću.

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0