Jedan od najpopularnijih restorana na društvenim mrežama otvoren na novoj lokaciji

Ako ste se našli u nekom od većih europskih gradova onda ste sigurno posjetili jedan od restorana slavne grupacije Big Mamma. Specijalizirana za talijansku kuhinju, gastronomska grupacija na svojoj listi broji neke od najpopularnijih restorana u Parizu, Londonu, Madridu, Marseilleu i Monacu, a prošlog je tjedna otvoren njihov najnoviji restoran Gloria Osteria u Milanu, gradu koji vrvi od bogatstva talijanske kuhinje. Posjet ovom restoranu ne smijete propustiti.

Restorani grupacije Big Mamma ležerne su trattorije koje poslužuju najautentičniju talijansku hranu i svi proizvodi s kojima se jela stvaraju proizvedeni su u Italiji. Francuski poduzetnici Victor Lugger i Tigrane Seydoux osnovali su Big Mamma Group 2013. godine u želji da u raznim gradovima Europe stvore toplinu i velikodušnost tradicionalnih malih tratorija. Prepoznatljiva estetika restorana uz odličnost ponude jela ono je što ih izdvaja, a posebno se izdvaja interijer njihovih restorana koji je uvijek zabavan, svjež i neodoljiv mladima – a trenutačno je najpoznatiji onaj u Parizu koji obožavaju influencerice – Pink Mamma. 

Njihove restorane turisti nikad ne zaobilaze – radi se o jedinstvenom iskustvu, dobroj energiji i velikom otvorenom prostoru gdje se stvara živahna atmosfera. U kojem god gradu da sjednete u jedan od njihovih restorana, uvijek ćete se osjećati kao da ste u Italiji. Talijanska muzika i konobari koji vas poslužuju na talijanskom jeziku ono su što doprinosi ovakvom užitku, no sad se grupacija doselila u svoju matičnu zemlju. U najljepšoj milanskoj četvrti Breri, poznatoj po mnogobrojnim restoranima i ulicama prepoznatljivog talijanskog stila, prije nekoliko dana otvoren je restoran Gloria Osteria. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Osteria (@gloria.osteria)

Već iz prvog pogleda na fotografije jasno je da se radi o prepoznatljivom stilu grupacije i raskošnom interijeru kojim prevladavaju jarke boje. Uz separee izrađene od baršuna, mramorni pod, visokih stropva i jedinstvenog uređenja, imat ćete osjećaj kao da se nalazite u nekom luksuznom restoranu. No, ovdje je atmosfera opuštena, živahna i ugodna.

U ovakvom predivnom interijeru možete probati originalnu pizzu napoletanu, brojne vrste tjestenine ili vjerojatno najbolji tiramisu koji ste ikad jeli. Ako planirate putovanje u Milano, svakako stavite ovo mjesto na vašu listu, uz sve druge lijepe znamenitosti tog veličanstvenog grada o kojima smo nedavno pisali!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@gloria.osteria), Big Mamma

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0