Jakne ove dizajnerice su trenutačno najpopularniji komad na Instagramu

Inspiraciju za odijevanje vrlo često pronalazimo na Instagramu, a putem te društvene mreže nerijetko i naletimo na komade koji su u tom trenutku najtraženiji među modnim insajdericama i čini se kako ih svi nose. Prije nekoliko mjeseci to su bile New Balance 550 tenisice, pa Saint Laurent slingback cipele, a sada je došao red na jakne češke dizajnerice Ivane Mentlove.

Mirjam Flatau

Ivana Mentlova već godinama kreira cool kožnate balonere i sakoe, a sada se našla na radaru modnih insajderica koji obožavaju njezine oversized jakne s ovčjim krznom. Njezine komade otkrile su Maria von Behrens, Pernille Teisbaek, Viktoria Rader, Camille Charriere, Charlotte Groeneveld, a kad god neka od njih objavi svoju fotografiju u jakni s potpisom ove dizajnerice stižu salve oduševljenja.

Jakne koje sežu do napravljene su od mekog antilopa, a njihova unutrašnjost je nevjerojatno topla pa su pravi must have za zimske dane. Oversized jakne s ovčjim krznom mogu se nositi na casual kombinacije, ali i u večernjim varijantama. Dostupne su u neutalnim nijansama – crnoj, sivoj i nijansi čokolade, a definitivno je najveći hit model s vunom u kontrastnoj, prirodnoj boji ovčjeg krzna. Jakne Ivane Mentlove predstavljaju jedan od onih komada u koje se zaista isplati uložiti jer nikad neće izaći iz mode te ćete ih moći nositi godinama, u svim prigodama.

Viktoria Rader

Iako na službenoj stranici dizajnerice stoji “coming soon” pa je stoga teško doći do informacija o jaknama, na Instagramu je prati više od 70 tisuća followera koji putem te društvene mreže dolaze do tako željenog komada. Jedino mjesto na kojem se tople, predimenzionirane jakne s ovčjim krznom mogu pogledati je butik Space Praga, smješten u Pragu.

U nastavku pogledajte kako trenutačno najpopularnije jakne na Instagramu kombiniraju modne influencerice čiji stil obožavamo.

Pernille Teisbaek
Marie von Behrens
Ivana Mentlova
Camille Charriere
Charlotte Groeneveld
Fillipa Hagg
Hanna MW
Viktoria Rader

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0