Izybaby – grijač bočica bez kojeg nijedna mama ne izlazi iz stana

Sve su se mame barem jednom pronašle u situaciji u kojoj je brza reakcija ključna. Beba se budi, a priprema bočice u restoranu, na kavi s prijateljicama, u autu, tijekom šetnje ili leta avionom, ponekad nije jednostavna i nimalo ne nalikuje onoj kad se nalazite u sigurnosti vlastite kuhinje. Koga pitati za toplu vodu, hoće li ta osoba zaboraviti da ste je zamolili za to, nalazi li se negdje u blizini mikrovalna pećnica, stignete li do doma prije nego se probudi i slično, samo su neka od pitanja koja u tim trenucima prolaze glavom, a svaka je minuta bitna. No, ovakve su i slične situacije, postale prošlost otkad je na tržište lansiran Izybaby, potpuno autonomni grijač bočica.

Izybaby Nomad grijač bočica je pametan: ima pravilan i siguran sustav grijanja. Omogućuje odabir prave temperature i zagrijavanje majčinog mlijeka i konstantno, bez vrućih područja, na 37 stupnjeva Celzijevih. Tako ćete sigurno zadržati sve hranjive kvalitete mlijeka.

Nema više pogađanja temperature, grijač bočica Izybaby pobrinut će se za to umjesto vas. Njegova funkcija “održavanja topline” također vam omogućuje da voda ili mlijeko budu uvijek dostupni na odgovarajućoj temperaturi.

Prijenosni i bežični grijač bočica koji se može nositi posvuda, zahvaljujući integriranoj bateriji, moći će pripremiti mlijeko na idealnoj temperaturi, gdje god i kad god. Bočicu ćete uvijek moći pripremiti, bez stresa, a grijač se napaja praktičnom baterijom koja se puni zahvaljujući USB-C kabelu.

Osim što je iznimno praktičan za mame i uz pomoć jednog prsta može se zaključati hermetički sigurnosni poklopac i spriječiti rizik od curenja tekuće po torbi nakon loše zavrnute kapice, Izybaby Nomad grijač bočica izrađen je od visokokvalitetnih materijala, zajamčeno ne sadrži BPA i u njegovom kreiranju korišten je samo silikon prikladan hranu. Njegova baza za grijanje izrađena je od nehrđajućeg čelika SUS316, koji je pogodan za hranu i poznat po svojim higijenskim svojstvima. Vanjski ABS premaz s vrlo visokom toplinskom otpornošću, štiti vaše ruke i ruke vašeg djeteta protiv vrućine.

Siguran za bebe, jednostavan za korištenje i spas za mame, jasno je zašto je Izybaby Nomad grijač bočica proizvod bez kojeg mame ne izlaze iz stana! Više detalja o proizvodu možete otkriti na Baby Natur stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Izybaby

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0