Instagram profili za dozu vedrine u danu

Ako razbijate glavu što raditi dok ste u izolaciji i imate osjećaj da ste pogledali sve serije i filmove, donosimo vam nekoliko zanimljivih Instagram profila koji bi vam mogli biti od pomoći u ubijanju dosade:@wfhfits

Account koji donosi sve kreativne odjevne kombinacije ljudi koji rade od kuće. Vjerujte, ima svakakvih modnih izleta 🙂

@massimobottura

Jedan od najboljih kuhara na svijetu, koji je zbog koronavirusa morao privremeno zatvoriti svoj restoran u Modeni, Osteria Francescana, svaku večer u 20 sati u live prijenosu kuha i donosi dnevnu inspiracije hranom. #kitchenquarantine

@coldplay

U suradnji sa Svjetskom Zdravstvenom Organizacijom i organizacijom Global Citizen, pod Hashtagom #TogetherAtHomConcert, do sada su u online prijenosu koncerte održali Chris Martin iz Coldplaya te John Legend. Sljedeći su na redu Miguel, Sean Mendes i Camila Cabello.

@katiejanehughes

Makeup artistica slavnih i jedna od zabavnijih i vrckavijih lica beauty svijeta, svaki dan dijeli nove ideje i savjete za nanošenje makeupa!

@mileycyrus

Od ponedjeljka do petka u 14 i 30 sati Miley Cyrus vodi Bright Minded Live, razgovore koje će voditi s poznatim licima kako bi donjela dozu pozitive i optimizma svima koji gledaju. Svoje su gostovanje potvrdili Dr. Daniel Amens, bestseller autor New York Timesa i pjevačica Demi Lovato.

@alysonstoner

Plesačica i glumica Alyson Stoner dva puta dnevno donosi vođenu meditaciju u 16 i u 23 sata.

@chiaraferragni

Najutjecajnija blogerica u kućnoj je izolaciji sa suprugom Fedezom i sinom Leom. Svaki dan Instagram joj je pun veselih storyja, kao i Fedezovih dnevnih nastupa u 6 popodne koje iz stana preko zvučnika pušta susjedima.

@skyting

Klikom na link u opisu ovog profila možete naći vođeni sat yoge, a na službenom webu možete 7 dana besplatno isprobati yoga TV!