@anoukyve

Imamo novu XXL torbu na svojoj jesenskoj wishlisti

Vječito smo u potrazi za velikom torbom u koju će nam stati sve što nam treba (i ne treba) za “preživjeti” dan, laptop, rokovnik, kozmetička torbica i svakakve druge sitnice, a koja će pri tom i izgledati dobro. Svi koji su se našli u toj situaciji znaju da nije nimalo lagano pomiriti funkciju i stylish izgled torbe, a upravo je to uspjelo brendu Neous.

@neous

O njihovim modelima već smo vam pisali, poznati su po minimalističkim torbicama i cipelama koje obožavaju nositi svjetski poznate modne insajderice, a njihova se estetika temelji na inspiraciji radovima arhitekta Ludwiga Miesa van der Rohea te “manje je više” filozofiji. Arhitektonski pristup modnim dodacima definitivno je vidljiv i u XXL modelu torbe Pavo, koji je sve samo ne obična tote torba.

@anoukyve

Ogromnu tote torbu krasi strukturirana ručka koja se proteže sve do dna torbe i oblikuje njezinu bazu, dok same stranice torbe služe za njezinu transformaciju. Naime, mogu se nositi podignute, čime Pavo dobiva izgled tote torbe ili se, pak, kako bi elegantno spusiti prema unutra, prilagođavajući njezin oblik i proporcije i zatvarajući je.

@anoukyve

Model je ručno izrađen u Italiji, od matirane glatke teleće kože i to u raskošnoj čokoladnoj nijansi koja odiše luksuzom, a lišen je gotovo svih detalja osim kontrastnih šavova i skrivenih magneta pomoću kojih se torba zatvara. Torbica Pavo ima dimenzije 36 x 50 x 25 centimetara, pa možete biti sigurni da vam u nju stane baš sve što vam može biti potrebno za svakodnevni život.

PAVO3.0CLOSEDCHOCOLATESIDE_1024x1024PAVO3.0CLOSEDCHOCOLATEANGLE_1024x1024PAVO3.0CHOCOLATEDETAIL_1024x1024PAVO3.0CLOSEDCHOCOLATEBACK_1024x1024PAVO3.0OPENCHOCOLATESIDE_1024x1024PAVO3.0CHOCOLATEOPENBACK_1024x1024PAVO3.0CHOCOLATEOPENFRONT_1024x1024

Cijena ovog Neous modela iznosi 1500 eura, a dostupan je za kupnju putem njihove službene stranice. Iako je model dostupan i u boji karamele te crnoj, upravo je ovaj čokoladni već jednom bio rasprodan te je najpopularniji. Torbice ovog brenda hvaljene su zbog posebnog izgleda i kvalitete te ih zbog toga obožavaju brojne influencerice. U galeriji iznad otkrijte detalje ovog modela!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Neous

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0