@sobalera nosi The Row torbu

Ove jeseni nosimo XXL torbe. Izdvojili smo 15 favorita!

Hladnija sezona u fokus uvijek stavlja nešto praktičnije komade, a među njima i velike torbe. Trend XXL torbi prati nas kroz čitavu godinu, no tek će u nadolazećoj jeseni doći do izražaja u potpunosti. Oversized silueta bit će prisutna ne samo u kategoriji kaputa, sakoa i pulovera, već će se takve i torbe nositi.

Loewe

Nagovještaj ovog trenda mogli smo vidjeti na pisti brenda Loewe koji je za sezonu jesen/zima 2023. predstavio novu, ogromnu, tote verziju Puzzle torbe. Model je izazvao pravu pomamu na društvenim mrežama tad, a sad je napokon stigao i u dućane.

@anoukyve nosi Little Liffner model

Puno je prašine podigla i nova it torba talijanske kuće Bottega Veneta Andiamo, koja je predstavljena u predimenzioniranoj verziji koja se može nositi preko ramena, ali i kao crossbody model.

@emelieolson nosi Polene model

S liste omiljenih torba već nekoliko sezona ne silaze ni modeli brendova The Row i Little Liffner koji su posebno privlačni u verziji od brušene kože. Isto tako, na društvenim mrežama non stop viđamo i velike torbe brendova srednje kategorije kao što su Demellier i Polene, koje su iznimno hvaljene zbog svoje kvalitete i praktičnosti.

Demellier

Ako tražite torbu u koju može staviti sve što vam treba i ne treba za “preživjeti” dan, imate sreće, jer ove sezone high-end i high street brendovi nude zaista chic modele koje ćete moći nositi godinama. U nastavku otkrijte naše favorite iz aktualnih kolelcija.

Loewe (MyTheresa)
Khaite (MyTheresa)
The Row (MyTheresa)
The Row (MyTheresa)
Khaite (MyTheresa)
Bottega Veneta

Boyy
Polene
Yuzefi
Little Liffner
Massimo Dutti
Arket
COS
COS
COS

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, MyTheresa, Massimo Dutti, Bottega Veneta, COS

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0