@looxlikecarrie

MagMe Pick: Neous torbica

Brend modnih dodataka Neous poznat je po minimalističkim torbicama i cipelama koje obožavaju nositi svjetski poznate modne insajderice, a njihova se estetika temelji na inspiraciji radovima arhitekta Ludwiga Miesa van der Rohea te “manje je više” filozofiji. Upravo je takav i model Neous Phoenix torbice koji nas je svojim jednostavnim izgledom osvojio na prvu.

@looxlikecarrie

Klasična, pravokutna silueta iskombinirana je s ručnim radom vrhunskih talijanskih majstora i mekom kožom, a poseban touch čini kopča zlatnog sjaja. Čitav dizajn torbice inspiriran je modernom umjetnošću i arhitekturom te motivima iz prirode, što objašnjava kopču koja nalikuje jajetu. Riječ je o iznimno uglađenom modelu koji će pristajati uz sve svakodnevne kombinacije, a s obzirom na svoju jednostavnost, moći će se uklopiti i u večernje outfite.

@thecarolinelin

Kompaktna, svevremenska torbica koju krasi remen čija se dužina može regulirati, tako se može nositi kao crossbody model ili prebačena preko ramena, a po želji se i remen može u potpunosti skinuti te tako možete dobiti elegantan clutch. Dimenzije ove torbice, koja je dostupna u crnoj, čokoladnoj, konjak, bordo i blijedožutoj nijansi glatke teleće kože, iznosi 5.5 x 19 x 25 centimetara što znači da vam u nju stane zaista sve što je potrebno za obavljanje svakodnevnih obaveza. Da bi sve bilo bolje, kupnjom torbice podržava se odgovorna proizvodnja kože kroz rad grupacije Leather Working Group.

Torbica Neous Phoenix u boji crnog vina dostupna je za kupnju putem Net-a-Portera i to po nešto manjoj cijeni nego što stoji na službenoj stranici brenda omiljenog minimalisticama. Za bordo torbicu morat ćete izdvojiti oko 6300 kuna, dok cijena svih ostalih boja putem službenog webshopa iznosi 7850 kuna.

PHOENIX-COGNAC-FRONT_1024x1024NEOUS-PHOENIX-CHOCOLATE-1-FRONT-1-1200px_1024x1024NEOUS-PHOENIX-BANANA-1-FRONT-1-1200px_1024x1024NEOUS-PHOENIX-BLACK-1-FRONT-1-1200px_1024x1024

U galeriji iznad možete pogledati sve dostupne boje, a ako vam se sviđa ovaj timeless modni dodatak – pogotovo u bordo nijansi, predlažemo da budete brzi s kupnjom.

@thecarolinelin
@looxlikecarrie

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Net-a-Porter, Neous

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0