Imamo jednostavno rješenje za savršeno čist dom

Priznajmo si, čišćenje doma nakon napornog radnog dana nitko ne voli, a to može postati još veći izazov kad vaš “najbolji” prijatelj ne odrađuje svoj posao kako treba. Kako bi čišćenje doma iz dodatnog stresa pretvorili u pravi užitak potreban vam je usisavač koji sadrži vrhunsku tehnologiju, lako se s njim rukuje te osigurava zdravo okruženje. Upoznajte Samsung bežične štapne usisavače za nenadmašno čišćenje!

Uklonite i najsitnije čestice

Zdravlje je na prvom mjestu, a redovitim čišćenjem brinemo o našem zdravlju. Oku nevidljive čestice prašine, alergena i prljavštine mogu se sakrivati na vašoj najdražoj fotelji, kauču, krevetu i u samom prostoru kojem boravite. Samsung Jet usisavači sadrže inovativnu Jet Cyclone tehnologiju koja sveukupno broji 27 ulaza za zrak pomoću kojih optimizira protok zraka, smanjuje gubitak usisne snage i odvaja sitne čestice prašine od zraka. Dodatna vrijednost ovih kućanskih uređaja je peteroslojni HEPA filtracijski sustav koji će osigurati da se u vaš prostor otpušta isključivo čisti zrak. Zahvaljujući ovim glavnim specifikacijama vaš dom će zračiti nevjerojatnom čistoćom i svježinom, dok će Easy clean tehnologija staviti “šlag na tortu” jer se spremnik za prašinu može jednostavno rastaviti, a uz to je u potpunosti periv u vodi. Stoga, pustite svoju omiljenu glazbu i zaplešite sa svojim novim ljubimcem!

Uključite turbo

Veliki dio svojeg vremena provodimo kod kuće, a najviše u dnevnom boravku koji je središte našeg druženja s obitelji i prijateljima – gledanje omiljenog obiteljskog filma uz grickalice ili brojna okupljanja s društvom koja uvijek dolaze u kombinaciji s hranom i pićem. Upravo tu se skuplja najviše prljavštine, prašine i naravno, nezaobilazne mrvice od hrane. Uz Samsung Jet štapne usisavače i njihovu izvanrednu usisnu snagu, možete ukloniti sve mrvice s poda pa čak i one skrivene dlake vašeg kućnog ljubimca koje su se sakrile u tepih dnevnog boravka. Ako je ipak netko prolio sok po parketu ili pločicama, uz rotirajući četku Spinning Sweeper besprijekorno ćete očistiti tekućinu s poda. Isto tako ju možete kombinirati s navlakom za brisanje od mikrovlakana ili s jednokratnim vlažnim krpama. Uživajte u društvu i ne bojite se mrvica!

Moderan u svakom pogledu

Kako bi što više uživali u čišćenju vlastitog doma, osim vrhunske tehnologije važan je i dizajn koji će omogućiti maksimalnu udobnost korištenja. Samsung Jet usisavači imaju ergonomski prihvatljiv dizajn, a zbog mogućnosti bežičnog korištenja ne morate brinuti o tome hoćete li se zapetljati u žicu. Baterije vam osiguravaju do jedan sat nesmetanog čišćenja, a tu je i rezervna baterija koja se s lakoćom može zamijeniti. Odlična značajka ovih usisavača je i digitalni zaslon putem kojeg možete provjeravati status vašeg uređaja, saznati koju razinu snage ili vrstu četke koristite uz signaliziranje blokada pa ako se vaš najbolji kućni prijatelj „zaštopao“ on će vam to i javiti. Ljubitelje interijera će, ipak, najviše oduševiti moderan izgled ovih štapnih ljepotana jer će se uklopiti u svaki interijer pa ih više ne morate skrivati po ormarima. Pronađite im idealno mjesto i neka dodatno krase vaš dom!

Spremnik se može oprati

Usisivač je obično prijatelj za čišćenje sve dok nije potrebno njega samog očistiti. Uz Samsung Jet usisavače, odzvonilo je toj problematici zahvaljujući perivom spremnikom za prašinu. Samim time što se spremnik može oprati, čuvate svoje zdravlje većom razinom higijene. To uključuje i cijeli multiciklonski sustav koji se može ukloniti bez odvajanja cijevi od kućišta koje se drži u ruci.

Bežični uređaji postali su pravi must have u kućanstvu jer su svojim inovativnim tehnologijama značajno olakšali život modernog čovjeka. Osigurajte si dodatnih 5 godina jamstva na određene modele hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisavača kupljenih od 1. rujna do 31. prosinca 2021. Postanite ponosni vlasnik Samsung bežičnog štapnog usisavača, a više informacija pronađite na www.samsung.hr

Fotografije: Samsung PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0