Sara Jo

Hrvatski modni insajderi okupili se jučer na predstavljanju H&M Studio kolekcije u Zagrebu

Prva znamenitost koju ugledamo na putu prema Zagrebu futuristički je toranj s antenom na vrhu, stopljen s planinom. Toranj Sljeme zaštitni je znak Medvednice i najviša točka iznad grada Zagreba s čijeg se vidikovca pruža panoramski pogled na cijeli grad, a jučer je poslužio i kao savršena scenografija na predstavljanju H&M Studio kolekcije “Neo Real” za sezonu jesen/zima 2022. godine.

Nika Turković i Sara Jo

Sara Jo jedna od najpopularnijih regionalnih mladih pjevačica i performerica, jučer je prva odjenula komade iz nove H&M Studio kolekcije. Baš kao i svemir, ni Sarin odvažni modni izričaj ne poznaje granice i inspirira svojom karizmatičnošću.

Nevjerojatan tehnološki napredak koji je čovječanstvo postiglo u svemiru, H&M-ove je dizajnere inspirirao na stvaranje kolekcije nadahnute svemirom i modernim misijama na Mars.

Iako je svemir još prilično neistraženo mjesto, gotovo smo svakog dana iznenađeni otkrićem nekog planeta, a turistički izleti u njegove dubine uskoro bi mogli postati dio svakodnevice. Ipak, još uvijek je to prostor mašte i stalne kreacije pa se zasigurno ponekad baš kao i H&M-ov dizajnerski tim zapitate – što biste odjenuli na put u svemir?

Mateja Sučević

Kako biste se usudili sanjati, osmišljena je kolekcija koja kao da briše granice između stvarnosti i fantazije. Sljubljujući odvažnu paletu boja i aerodinamične siluete s tkaninama koje prkose gravitaciji i modnim dodacima koji bacaju sasvim novo svjetlo na minimalizam, postignuta je savršena simbioza za putovanje kroz različite svjetove, brišući granice između digitalnih i fizičkih dimenzija.

Odvažite se na impresivno putovanje kroz različite svjetove, prkosite gravitaciji i izbrišite, makar na trenutak granice između stvarnosti i fantazije kolekcijom koja poziva na avanturu i optimizam.

Lana Radnić i Anna Kotsareli

H&M Studio je najusmjerenija, modno napredna kolekcija ovog high street brenda. Razvijena od strane dizajnerskog tima u ateljeu u Stockholmu, kolekcije ograničenog izdanja predstavljaju se dva puta godišnje. Kolekcija H&M Studio A/W22 bit će dostupna u odabranim trgovinama i na hm.com od 13. listopada.

U nastavku otkrijte tko se sve pojavio na ovom ekskluzivnom predstavljanju na Sljemenu, a više o kolekciji i fotografije kampanje možete pogledati na ovom linku.

Elena Dizdar
Dora Predojević
Donna Lugonja Petković i Matea Miljan
Zsa Zsa
Tina Bačić i Ana Tevšić Nauković
Senja Vild i Franjo Matković
Rita Rumora
Paula Sikirić
Nika Turković
Nika Pavičić i Pave Elez
Nika Matić
Mia Matić
Marko Medić i Lidija Lešić
Luna Valas
Lu Jakelić
Lana Biželj
Karla Zelić
Ivana Pirizović
Karla Horvat
Ivana Pavić
Ivana Antunović Jović
Iva Gradišer
Iva Gradišer, Ivana Pavić i Ana Nikačević

Sara Jo

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0