H&M Home ima prekrasne metalne posudice za posluživanje koje će se uskoro rasprodati

Sezona svečanih evenata, ali i okupljanja kod kuće se približava, a upravo zato želimo naš interijer obogatiti nekim novim detaljima uz koje će večere i kućni tulumi biti još ljepši. Prije tri godine smo jako puno vremena provodili kod kuće i samim time počeli više cijeniti prostor u kojem provodimo više vremena, ali i stvari koje ga krase.

@clxras

Run’t don’t walk till H&M osv 🍨 #hmhome #interior #kitcheninspo #inredning #foryou #fördig #hmhaul #hmhome #haydesign #dupe

♬ original sound – kardashianshulu

Tražili smo sasvim posebne komade kojima možemo oplemeniti svoj dom, a izgled interijera mnogima se popeo na vrh liste prioriteta, čak i ako prije nisu imali nikakav afinitet prema uređenju i dekoru doma. Brendovi su poseban naglasak stavili baš na komade namijenjene kućnom druženju s prijateljima, koje uključuje zalogaje i piće, a među njima je i H&M Home.

High street brend non stop lansira nove komade za dekoriranje doma, odnosno stola, koji se zbog pristupačne cijene vrlo brzo rasprodaju. Nedavno su se u njihovoj ponudi pronašle i metalne posudice retro izgleda u kojima možete posluživati sladoled, affogato, espresso martini ili, pak, pjenušac, a koje su oduševile korisnike TikToka i Instagrama.

Metalne posudice srebrne nijanse dostupne su za kupnju po cijeni od 9,99 eura, a kako bi upotpunio kolekciju za druženje s još komada, H&M Home je lansirao sličnu verziju posudica u zlatnoj boji – koje su dostupne po cijeni od 12,99 eura – te posudu za hlađenje šampanjca, zdjelice za grickalice, posudicu za led i shaker u retro metalnom izdanju. Otkriti ih možete u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0