Hermès lansirao kolekciju lakova za nokte!

Nakon što su beauty entuzijastice poludjele za prvim beauty proizvodom francuske kuće Hermès – ružem dostupnim u atraktivnom pakiranju, jedan je novitet ponovno uspio podići prašinu na društvenim mrežama. Naime, od ove jeseni ćete moći uskladiti boju svoju Hermès Birkin, Kelly ili Constance s nijansom laka za nokte jer je upravo to novi proizvod iz beauty radionice francuskog brenda.

Les Mains Hermès nova je linija brenda u kojoj se nalazi sve za njegu kože ruku i noktiju, a osim 24 nijansi lakova za nokte, u ponudi su i podlak i nadlak, rašpice te bogata krema za ruke i ulje za njegu ruku, noktiju i zanoktica. Lakovi za nokte svakako su najatraktivniji dio kolekcije, a posebni su ne samo po tome što možete nositi signature narančastu boju brenda pod nazivom Orange Boîte, već su iznimno kvalitetni i jako pigmentirani pa je dovoljan jedan sloj laka za potpunu prekrivenost nokta, maksimalan sjaj i intenzivnu boju.

Hermès lakovi izrađeni su od 71 posto prirodnih sastojaka, a krema za ruke i hranjivo ulje nose certifikat Cosmos Natural koji kupcima daje znak da su proizvodi zaista organski. Uz to, miris kreme kreirala je parfumerka, “nos” kuće Christine Nagel – kombinacija je drvenastih nota i svježeg mirisa ruže.

Nekoliko je nijansi lakova za nokte usklađeno i s bojama Hermès ruževa, pa tako možete imati matching usne, nokte i torbicu, a većina kolekcije sastoji se od crvenih, ružičstih i narančastih tonova, s dvije zelene i plavom varijantom. Isto tako, čitava kolekcija će biti dostupna za kupnju u posebnoj kožnatoj torbici narančaste boje, kreiranoj specijalno s pretincima za lakove za nokte.

Luksuzni lakovi za nokte proizvode se u Francuskoj i bit će dostupni za kupnju putem službene stranice brenda od 15. listopada, po cijeni od 45 američkih dolara. S prvim beauty proizvodom su ljestvicu postavili visoko, a vjerujemo da će isti scenarij vrijediti i za lakove za nokte.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Desiree Mattson (Instagram)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0