Hermès predstavio svoj prvi beauty proizvod

Luksuzna francuska modna kuća Hermès u ožujku će po prvi puta zagaziti u beauty vode. Nakon 183 godine postojanja, predstavit će kolekciju ruževa pod nazivom Rouge Hermès. Ruževi će biti dostupni u 24 boje s dva različita finisha- mat i satenskim. Nijanse mat formule inspirirane su Birkin torbom, s teksturom koja bi trebala imitirati mekanu kožu torbe, dok su satenske nijanse odale homage svilenim šalovima.


Kako bi odabrali savršene 24 boje koje najbolje reprezentiraju njihovu bogatu povijest, prošli su kroz cijelu arhivu brenda što znači preko 75 000 svilenih šalova te 900 nijansi kože. Upravo zato, uz klasične crvene i ružičaste nijanse možemo očekivati i žarke boje, kao što su narančasta i ljubičasta.

Ljubitelji Hermèsovih parfema također će doći na svoje. Ruževi će, zahvaljujući nosu kuće, Christine Nagel, biti blago parfumirani jer je upravo za ovu priliku osmislila poseban blend mirisa.

Kako bi se priklonili trendu održivosti, pakiranje ne sadrži plastiku već je napravljeno od istih materijala koji se koriste pri izradi torbi. Samim time, i cijena je poveća- za ruž trebate izdvojiti 67$. Dobra vijest je da to morate učiniti samo jadnom- ruževi će imati opciju refila tako da u postojeće pakiranje umetnete novi za malo manji iznos od 42$.

Ako ruževi nisu vaš najdraži beauty proizvod, obradovat će vas informacija da će Hermès svakih šest mjeseci lansirati nove proizvode pa ne morate dugo čekati. Idući su, navodno, na redu puderi i rumenila!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0