Heritage Hotel Fermai je savršeno uređeno mjesto za odmor u Splitu

Ove je godine Split postao bogatiji za predivno uređen boutique hotel u kojem je posjet tom gradu posebno iskustvo. S 31 modernom sobom i četiri luksuzna apartmana, ugodnom vrtnom terasom, elegantnim interijerom kojeg potpisuje Studio Franić & Šekoranja, Heritage Hotel Fermai – Mgallery nudi mirnu oazu u srcu Splita i poziva goste širom svijeta da dožive jedinstvene priče.

Elegantan dizajn iz boutique kolekcije

Heritage Hotel Fermai – MGallery smješten je u stotinu godina staroj zgradi, rijetkom primjeru secesije u gradu Splitu. Izgrađena je 1914. i predstavlja remek djelo hrvatskog arhitekta Petra Senjanovića. Kombinacija profinjenog i urbanog ambijenta s nježnim i toplim interijerom stvara intiman prostor usklađen s užurbanom atmosferom mediteranskog grada.

Ova povijesna građevina rekonstruirana je i obnovljena s posebnom pažnjom na detalje i lokalnu baštinu, zadržavajući mnoge originalne elemente poput kamenog stubišta sa željeznom ogradom i drvenim rukohvatom, majolika keramikom i jednostavne, simetrične stolarije…

“Zahvaljujući savršenoj kombinaciji klasične elegancije i luksuza s visokim ugostiteljskim standardima, Heritage Hotel Fermai – MGallery savršeno prati individualiziranu i intimnu atmosferu globalnog brenda. Njegova lokacija s toplom, opuštajućom i ugodnom atmosferom čini ga idealnim za sve one koji traže odmor u elegantnom okruženju. Privući će i ljubitelje dizajna i arhitekture. Svaki MGallery hotel poziva goste u svoj svijet fascinantnih i jedinstvenih priča. Sigurni smo da će i naša mediteranska priča gostima ostati u sjećanju”, kaže Davina Ljubičić Đirlić, direktorica Heritage Hotel Fermai – MGallery.

Posvećenost detaljima i uživanje u svakom trenutku

Magična atmosfera novog MGallery hotela osjeća se na svakom koraku. Heritage Hotel Fermai – MGallery poziva goste da budu dio njegovog jedinstvenog svijeta i povijesti. Vrhunska dekorativna rasvjeta koja se provlači interijerima ostavlja gotovo skulpturalni dojam, dodatno naglašavajući topao i opuštajući ambijent. Naglasak je na profinjenim i luksuznim detaljima, savršenoj kombinaciji modernog i klasičnog, raskošnog i uobičajenog.

Elegantne završne obrade u dizajnu, nježne boje i teksture svidjet će se ljubiteljima bezvremenske estetike, a iz nekoliko soba puca pogled na simbole Splita – zvonik sv. Duje, Dioklecijanovu palaču i Marjan.

Od 1. rujna Heritage Hotel Fermai postao je dio ekskluzivne Accorove kolekcije MGallery boutique hotela. Accor je vodeća svjetska hospitality grupa sa sjedištem u Parizu, s više od 5 tisuća nekretnina i 10 tisuća ugostiteljskih objekata, prisutnog u 110 zemalja.

Fotografije: Duško Vlaović

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0