Rita Rumora i Mia Matić

Grand Hotel View – veličanstvena destinacija na otoku Braču koja je sinoć svečano otvorena!

Sjajna proslava otvorenja Grand Hotela View sinoć je okupila brojne uzvanike koji su uživali u dobroj atmosferi i zadivljujućem pogledu na kristalno more i planine. Veličanstveni novi hotel, smješten u pitoresknim Postirima na Braču, primio je svoje prve goste. Sjajna proslava otvorenja okupila je poznata lica među kojima su bili Neno Belan, Mia Dimšić, Vlaho Arbulić, Tatjana Dragović, Teuta Mesaroš, Dora Predojević, Paula Sikirić, Rita Rumora, Mia Matić, Marko Medić, Ivana Pirizović i drugi.

Teuta Mesaroš

Ove je uzbudljive večeri goste svojim baršunastim glasom osvojila glazbena zvijezda i rođena Bračanka Gina Victoria Damjanović. Sjajna atmosfera koju je šarmantna Gina stvorila, uz poslužene delicije i fina vina, učinila je ovu zabavu nezaboravnom. Birano je društvo, uz spektakularno otvorenje, pohvalilo i kristalno čisto more koje zove na kupanje te zadivljujući pogled na planine koji ostavlja bez daha.

Ivona Buljević

“Radeći u turizmu dugi niz godina, naučila sam da destinacija, hotel i servis imaju veću svrhu od toga da našem gostu pruže ugodan odmor. Oni gostu pomažu stvarati uspomene i postaju dio njegovog životnog iskustva. Brač je i moj otok i ponosna sam što vam mogu zaželjeti toplu dobrodošlicu u hotel s grandioznim pogledom u kojem su gosti već počeli stvarati svoje uspomene”, izjavila je Ivona Buljević, direktorica Grand Hotela View.

Hotel s pogledom
-Grand hotel View - 3-ivanisevicivan.comGrand hotel View - 5-ivanisevicivan.comGrand hotel View 2- ivanisevicivan.comGrand hotel View - ivanisevicivan.comGrand hotel View - 4-ivanisevicivan.comGrand hotel View - 1-ivanisevicivan.com

Grand Hotel View potpuno je novi hotel kojim upravlja hotelijerska grupacija Jadran hoteli i kampovi. Nosi 4 zvjezdice i ima 230 luksuzno opremljenih soba i suiteva, s mediteranskim vrtovima na balkonima te spektakularnim pogledom na morski horizont i planine Mosor i Biokovo. Gostima hotela su na raspolaganju bazeni, moderno uređeni wellness i spa, a za poslovne korisnike tu je i suvremeno opremljena kongresna dvorana.

Projektanti arhitekture Grand Hotela View su Ivana Uroda, Hrvoje Marinović i Daniel Vugrinović, dok interijer potpisuje studio OCD arhitekti. Arhitekti su svoj koncept zasnovali na reminiscenciji stijena i bračkog kamena pa se hotel oblikom zgrade i izlomljenom geometrijom kao formom fasade, doima kao mali kamenolom u uvali.

 

Kod unutarnjeg su se dizajna arhitekti odlučili za inverziju u dojmu i materijalima. Dok vanjska fasada djeluje britko, unutarnji dizajn odiše nježnošću i slow living filozofijom. Ulazno predvorje već na prvi pogled osvaja toplinom, a taj ugođaj stvara ispreplitanje mediteranskih motiva, materijala i oblika. Drveni strop obgrljuje poput trupa galije, terazzo pod reflektira sunčevu svjetlost oponašajući ljeskanje mora, dok recepcija predstavlja zlatni sunčev sjaj koji se u srcu hotela zadržava cijelog dana.

Šarm i autentičnost

Boravak u Postirima zove na opuštanje. Bogatstvo mediteranskih biljaka punih esencijalnih ulja te prirodni morski aerosol, ispunjavaju zrak i šire zanosan miris koji pruža istinski odmor za tijelo i um. Dodajmo tome udoban hotel s opuštajućim pogledom na more i planine, čist zrak, energiju sunca i odmak od gradske vreve i dobivamo savršeno mjesto za istinski odmor i obnavljanje energije.

Brojne kamene kuće i uske uličice Postirima daju osobit šarm. Ovo, nekada ribarsko mjesto, danas je autentična destinacija za potpuni odmor, okružena plodnim maslinicima i vinogradima. Osim u Postirima, gosti impozantnog Grand Hotela View mogu uživati u cijelom otoku Braču, koji osim sunca i mora posjetiteljima nudi aktivan odmor i neodoljivu gastronomsku ponudu.

Destinacija Brač

Na otoku postoji mnoštvo uređenih biciklističkih i pješačkih staza za sve one željne pravog aktivnog odmora, a tu su i brojne otočke konobe i seoska gospodarstava koja nude okrepu. Atraktivna kružna planinarska staza Via Brattia mamac je za avanturiste. Duga je 135 km i vodi sve oko otoka Brača, otkrivajući njegove ljepote. Vidova Gora, do koje vodi planinarska staza, najviši je vrh jadranskog arhipelaga i sa svojih 778 metara nadmorske visine nudi spektakularan pogled na Brač i obližnje otoke.

Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović

Još jedna od otočkih posebnosti je cijenjeni brački kamen, a obližnja Pučišća su od davnina poznata po svojoj tradiciji obrade kamena. Tu se nalazi i Klesarska škola, jedina takva u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Otvorena je za posjetitelje, a iznjedrila je mnoge poznate kipare i klesare čija se umjetnička djela mogu pronaći u radionicama i galerijama diljem zemlje i svijeta.

Gina Victoria Damjanović i Anamarija Asanović

Tu su još i Bol sa Zlatnim Ratom, prirodnim fenomenom na kojem bi se svaki posjetitelj Brača trebao barem jednom okupati, fascinantna pustinja Blaca, spilje, samostani i nebrojene skrivene uvale u kojima će svatko pronaći svoj idealan bijeg od svakodnevice i istinski odmor u netaknutoj prirodi Brača.

Ivan Safundžić, Ivona Buljević, Miroslav Pelko, Goran Hanžek
Ivan Safundžić, Tonči Glavina, Miroslav Pelko, Goran Hanžek
Dora Predojević
Elena Dizdar
Lidija Lešić
Mateja Sučević
Mia Dimšić
Tonči Glavina
Nika i Tomislav Kamenski

Fotografije: Ivan Ivanišević (hotel), Maja Prgomet (otvorenje)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0