ULAZNICE ZA KONCERT/KAZALIŠTE/SPORTSKI DOGAĐAJ

Ako vaša bolja polovica voli glazbu, kazalište ili je možda gorljivi navijač nekog kluba, evo prilike za super poklonom.  Bonus: kupnju možete obaviti preko weba izbjegavajući cijelu strku po dućanima.

MINI PUTOVANJE SAMO ZA VAS DVOJE

Zašto ne otputovati i provesti vikend na nekoj novoj destinaciji? Ako mene pitate, rijetko da postoji bolji poklon od onog koji ostaje u uspomeni cijeli život. Bilo koji izlazak iz rutine i otkrivanje novog grada sjajni su za odnos. Otiđite u wellness, skoknite do neke od susjednih država, ili otkrijte neki dosad zanemareni dio Hrvatske! Provjerite jeftine avio karte, ili možda last minute opcije. Veselje neće izostati!

GODIŠNJA PRETPLATA

Pretplata na časopis koji voli i redovito čita svakog će ga mjeseca u godini uveseljavati. Pogledajte i strana izdanja, npr. GQ, Esquire, New Yorker ili možda Man’s Health, National Geographic…

Naravno, i dobra knjiga je sjajan poklon!

ONLINE TEČAJ

Jeste li čuli za www.masterclass.com? Fantastičan website s nekim od najboljih, vrhunskih stručnjaka kroz prekrasno snimljene video uratke educira vas u željenom području. Ako vaš frajer ima bilo kakav skriveni talent na kojemu želi poraditi, ili neko područje u kojemu se želi usavršiti, ovo je najbolje mjesto za to. Kategorija ima puno, od fotografije, košarke, kuhanja, filmografije, ekonomije, glume, pisanja, elektroničke glazbe i sviranja gitare, igranja šaha ,tenisa,  glume.. Samo neki od učitelja su Christina Aguilera, Aaron Sorkin, Serena Williams, Armin Van Buuren, Martin Scorsese, Helen Mirren…

BOCA DOBROG ALKOHOLA

Kyoto Ki No Bi Dry Gin – malo drugačiji gin, punog je okusa, a nevjerojatno je lagan. Na bazi je riže u kombinaciji s bobicama smreke i japanskim agrumom yuzu, zelenim čajem, bambusom i sanso bobicama. Druge opcije mogu biti neki dobar whiskey ili Griffin boca crnog pjenušca. U Miva galeriji vina dućanu i njihovom webu možete se inspirirati velikom ponudom i pokloniti savršenu butelju.

PARFEM

Iako je parfem vrlo klasičan i čest poklon ispod bora, ako je dobro odabran svakako će biti odlično prihvaćen. Svratite do obližnje parfumerije i dajte si vremena za odabir jer nakon pet isprobanih, svi će mirisati isto.

OPREMA ZA SPORT

Bilo da se bavi plivanjem, nogometom, trčanjem ili ide u teretanu, neki rekvizit za sport uvijek će dobro doći. Novi reket, tenisice, bežične slušalice koje su praktične dok trči ili vježba; lopta ili dres najdražeg kluba – sve su to samo neke od opcija koje su vam na raspolaganju.

NINTENDO

Potpuni povratak u djetinjstvo moguć je uz novi NINTENDO, mini verziju originalnog NES

uređaja, koji je bio hit 1986. godine. Dovoljno ga je spojiti s TV-om, uzeti konzolu u ruke i neka igre krenu!

SAT

TIMEless poklon, za sve one koji su bili jako, jako dobri ove godine. U butiku Mamić možete pogledati satove i dobiti sve potrebne informacije te odabrati najbolji izbor za najvažnijeg muškarca u vašem životu.