Gdje bi #MagMe redakcija danas ručala da su otvoreni restorani (a ovako ista jela naručuje)

Malo toga nas veseli kao petak popodne i činjenica da kad izađemo iz ureda, u njega nećemo ući do ponedjeljka ujutro. Slobodno popodne posebno nas veseli i zbog toga što poslije posla možemo ručati u gradu – odnosno, mogli bismo, da je situacija normalna.

Svaka od nas ima svoje omiljene destinacije za ručak i sretne smo što i u ovoj situaciji možemo podržati naše ugostitelje i njihove delicije naručiti i konzumirati doma. Iako ni je to to i jedva čekamo da se restorani otvore, bit ćemo strpljive i pridržavat se svih mjera kako bismo se što brže i bolje odradili ovu borbu. A do tad ćemo uživati u – dostavi! U nastavku otkrijte gdje bismo danas ručale da su otvoreni restorani.

Tara Grbčić

Veliki sam ljubitelj mesa pa bi moj izbor bili ili restoran Batak Golf  smješten u prirodi na terenima te Rougemarin. Osim što imaju sjajan izbor mjesta, ovi restorani uz ukusnu hranu imaju i ugodan ambijent. Roštilj iz Batka se može naručiti putem aplikacije Wolt.

Petra Čekalović-Brus

Imam nekoliko omiljenih destinacija u gradu, pa krenimo redom. Ako želim pojesti nešto na brzinu biram pizzeriju Park u Martićevoj ili El Toro u centru – jako je ukusna njihova quesadilla. Kad su burgeri u pitanju, nema dileme – izbor uvijek pada na Submarine. Ako sam, pak, raspoložena za nešto zdravo onda ću u velikom El Toru otići na losos s brokulom, u Good Food po Crispy Chicken salatu ili u odabrati bilo što menija SOI fusion bara. Na moju sreću, svi ovi restorani imaju dostavu pa njihove specijalitete jedem i kod kuće.

Mirja Vasić

Kad je bilo koji obrok u pitanju moja omiljena gradska destinacija je SOI fusion bar koji je otvoren u sklopu Swanky Monkey hostela. Imaju fantastičan veganski Dan Dan noodles, ramen i poke bowl. Dostavljaju putem Wolta, a imaju i dodatan meni za dostavu.

Rita Rumora

Moj izbor za ručak u gradu su El Toro i Carpaccio. Često posjećujem i jedan i drugi restoran i njihova me ponuda baš nikad ne razočara, tako da su ta dva mjesta uvijek moj prvi izbor.

Dina Dončević

Jedno od omiljenih mjesta za ručak u gradu mi je definitivno bistro Lari & Penati. Sviđa mi je što je u centru grada, a opet nije baš skroz usred gradske gužve. Jedno od mjesta koje je također malo izdvojeno od gradske vreve, ali je u centru je i Mali bar – njihova su jela zaista vrhunska. Nikad ne nije razočarala ni hrana u SOI fusion baru, sve što sam probala tamo mi je ukusno, obožavam njihove gyoze i tuna poke, a isto vrijedi i za veliki El Toro koji mi je blizu doma. Lari & Penati priprema hranu za takeout i dostavlja, a SOI i El Toro su dostupni za naručivanje putem Wolta!

Fotografije: Mateja Vrčković za El Toro

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0