Gadgeti koji su nas osvojili ove godine

U posljednjih 10 godina, tehnologija je toliko napredovala da je danas gotovo sve “pametno”. Možemo samo zamisliti što nas sve očekuje u idućih 10 godina ako je danas boca iz koje pijemo zapravo gadget, jednako kao i džepni sterilizator, koji je donedavno bio isključivo dio profesionalne opreme. Laik danas može biti vrhunski opremljen zahvaljujući gadgetima koji obuhvaćaju najbolje od tehnologije, jednostavnog korištenja i prihvatljive cijene. U nastavku donosimo gadgete koji su nas osvojili ove godine.

CleanPod UVC Sterilizator

Monos.com, 90 $

Ako smo išta naučili ove godine, to je da je uvijek dobro sterilizirati sve oko sebe i zaštiti se od virusa i bakterija. Ovaj džepni sterilizator odličan je zato što svojim UV svjetlima ubija sve bakterije na predmetima, od namirnica do prtljage ili namještaja.

Nanoleaf rasvjeta

Nanoleaf.me

Ova zanimljiva interaktivna rasvjeta reagira na zvukove u prostoru ili na dodir, a može se slagati po želji u obliku kvadrata, trokuta ili šesterokuta. Nano leaf rasvjeta ima i ulogu kontrole smart homea, a može se i upariti s TV-om kako bi imala ulogu ambijentalne rasvjete.

Fillup aparat za vodu

Fluidstance.com, 124 $

Hidratacija je jako važna, a zahvaljujući pametnom vodenom tornju to je lako izvedivo. Fillup u sebi sadrži količinu vode koja je potrebna za cijeli dan, održava je svježom i hladnom, kao konstantni podsjetnik da trebamo piti vodu. Odlično za sve koji rade od doma, ali lako prenosiv i u ured.

Osmo pocket kamerica

Amazon.com, 298 $

U potpunosti funkcionalna, stabilizirajuća 4K kamerica koja stane u džep. Ovo je odličan gadget za sve ljubitelje kvalitetne fotografije i videa u svim prigodama. Može se povezati s mobitelom kako bi vidjeli prikaz na većem ekranu, a savršena je za vlogere.

Boca vode Larq Movement

Huckberry.com, 98 $

Za hidrataciju u pokretu, boca vode Larq je odličan izbor ako volite svježu vodu a ne volite onaj okus metala koji neke boce ostavljaju. Ova boca opremljena je UV-C svjetlima koja redovito sanitiziraju sadržaj boce za pametno konzumiranje vode!

Bežični punjač CATCH:2

Staycourant.com, 150 $

S obzirom na to da su gotovo svi uređaji koje posjedujemo prilagođeni bežičnom punjenju, a Apple uz svoje nove uređaje više ni ne šalje adapter za utičnicu, jasno je da je bežični punjač jedan od najvažnijih gadgeta svakog kućanstva. Ovaj može puniti dva uređaja odjednom, nema točke punjača koja nije sposobna puniti, a omotan je divnom kožom.

Apple Homepod mini

Apple.com, 99 $

Predstavljen tek nedavno, uz novi iPhone, Homepod mini je odličan pametni zvučnik koji ima ulogu smarthomea, zvučnika i sadrži Siri, inteligentnu asistenciju koja je sve naprednija. Povezuje se s iPhoneom ili drugim Apple uređajima te se preko njih može kontrolirati gotovo sve: čak se preko glasovnih zapovijedi može poslati poruka, pokrenuti aplikacija, pokrenuti neki od smarthome dodataka ili dobiti odgovor na postavljeno pitanje.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0