Kada na prvu pročitate ovaj naslov zasigurno je teško povezati što je zajedničko bebama i Fordu, proizvođaču automobila. Ono čega se svi sjećate je onaj trenutak kada ste kao mala djeca zaspali u autu na putu do doma, vraćajući se s rođendana ili odlaska s roditeljima u grad. Roditelji su nas u tišini prenosili iz auta u krevete, nadajući se da se nećemo probuditi.

Upravo to je Ford primijetio kao zajedničku crtu većine roditelja te odlučio patentirati svoj krevet za djecu. Ovaj futuristički krevet omogućava vam da snimite vožnju koja je uspavala vašu djecu te ju naknadno simulirate u potpunosti (uključujući čak i zvuk motora vašeg auta).

Kolijevka pod nazivom “The Max Motors Dreams” dodatno reklamira Ford Max obiteljsku liniju automobila te daje dodatnu vrijednost svojim klijentima. Fantastičnim dizajnom, prigušenim zvukom motora, LED simulacijom svijetla semafora i nježnim pokretima, Ford je naglasio koliko pozornosti daju obiteljima koji kupuju njihove automobile.

Iako je za sada proizveden samo jedan prototip, Ford je najavio i proizvodnju ove kolijevke ukoliko potražnja bude velika. Na njihovoj službenoj web stranici postoji link za prijavu pod nazivom ¿Quieres una para tu familia? (Želite li jedan za svoju obitelj?), a svi njihovi klijenti iz Španjolske mogu se prijaviti na testnu vožnju.